Home GÜNCEL Karacabey’de “Rengarenk Karacabey” etkinlikleri coşkuyla bitti.

Karacabey’de “Rengarenk Karacabey” etkinlikleri coşkuyla bitti.

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2016 10:10
4 min read
Karacabey’de “Rengarenk Karacabey” etkinlikleri coşkuyla bitti. için yorumlar kapalı
0

karacabeyde-rengarenk-karacabey-etkinlikleri-coskuyla-bittiTürkiye’nin tarım ambarı olarak bilinen Karacabey’de, çok eskiden bu yana geleneksel olarak kutlanan ve çiftçilerin bereketli geçen sezon coşkusunu yaşadığı etkinlikler, 10 yıllık bir aranın ardından modernize edilmiş hali ile bu yıl tekrar geçekleştirildi.
Belediye başkan yardımcılarının, siyasi parti ilçe başkanlarının ve vatandaşların katılılımı ile gerçekleşen etkinlik, Karacabey Karasu Mahallesi’ndeki etkinlik halk oyunu gösterileri ve öğrencilerin şiir okumasıyla başladı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ” İlçenin özellikle son yıllarda, hayatın her alanına yönelik birçok atılım gerçekleştirdiğini anımsatarak, sahip olduğu sayısız ekonomik, turistik, kültürel ve sosyal değerin hak ettiği konuma ulaşması adına yoğun bir çaba gösterdiklerini ve bundan sonra hep beraber Karacabey’in gelişme dönemini yaşayacaklarını ‘ dile getirdi.
Rengârenk Karacabey 3 gün süren etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren ve yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti de ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eskiden olduğu gibi ilkbahar ve sonbahar panayırlarının eski coşkusu ile önümüzdeki yıldan itibaren 26 Mayıs ve 26 Eylül tarihlerinde çok daha geniş formatlı olarak gerçekleştirileceği müjdesini verdi.
Rengârenk Karacabey etkinliklerinin keyifli geçtiğine inanan Başkan Özkan; Tüm Bursa, Karacabey ve komşu ilçe vatandaşlarına da çağrıda bulunduk, Karacabey’in güzelliklerini doyasıya yaşamak adına bu güzel buluşma kapsamında vatandaşların bir arada olmaları bizi çok mutlu etti’ dedi.
Atlı okçuluk, cirit yarışları, sihirbazlık gösterisi, eko-yerel ürünler pazarı, antika araba sergileri, trap atışları,buzağı yarışması, çocuk ve yetişkinler için oyun alanları, survivor, langırt, trambolin ile tarım aletleri sergileri gibi pek çok organizasyon, vatandaşların beğenisine sunularak, büyükbaş hayvan ve güvercin satışları için getirilen hayvanlar da çocukların gözdesi oldu. karacabeyde-rengarenk-karacabey-etkinlikleri-coskuyla-bittii

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…