Home GÜNCEL BURSA’DA AVM’DEKİ HIRSIZ, DUDAK TİKİNDEN YAKALANDI…

BURSA’DA AVM’DEKİ HIRSIZ, DUDAK TİKİNDEN YAKALANDI…

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2016 10:06
3 min read
BURSA’DA AVM’DEKİ HIRSIZ, DUDAK TİKİNDEN YAKALANDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA’da alışveriş merkezindeki lokantada 2 kadının içinde 2 bin lira bulunan çantalarını çalması iş yeri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan 41 yaşındaki Birol K., dudak oynatma tikinden yakalanıp tutuklandı.

BURSA’da alışveriş merkezindeki lokantada 2 kadının içinde 2 bin lira bulunan çantalarını çalması işyeri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan 41 yaşındaki Birol K. dudak oynatma tikinden yakalanıp tutuklandı.

Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında bulunan bir alışveriş merkezindeki kafeteryaya giren Birol K., montunu çıkarıp sandalyeye astı. Yemek yiyin çay içen Birol K., montunun altından elini uzatıp arkasındaki masada oturan N.T. ve D.B. adlı kadınların içinde 2 bin lira bulunan iki ayrı para cüzdanlarını çaldı ve hemen oradan ayrıldı. Bir süre sonra hesap ödeyecekleri sırada cüzdanlarının çalındığını fark eden kadınlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan hırsızlığı polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin dudak oynatma tiki olduğunu belirledi. Polis bu kişinin yine aynı yöntemle hırsızlık yapmak için alışveriş merkezine geleceği ihtimaline karşı kapı girişlerinde ve iş yerlerinde önlem aldı ve yaklaşık 10 bin kişinin yüzüne bakarak dudak oynatma tiki olup olmadığını kontrol etti. Olayın üzerinden 3 gün geçtikten sonra yine aynı alışveriş merkezine gelen Birol K. girdiği bir kafeteryada aynı yöntemle hırsızlık yaparken dudak oynatma tikinden saptanıp yakalandı. Emniyete götürülen Birol K.’nın sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…