Home GÜNCEL Öğrencilerin Kırtasiye Malzemeleri Osmangazi’den

Öğrencilerin Kırtasiye Malzemeleri Osmangazi’den

- Guncellenme Tarihi: 20 Eylül 2016 11:16
7 min read
Öğrencilerin Kırtasiye Malzemeleri Osmangazi’den için yorumlar kapalı
0

kirtasiye-1Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 1. sınıfa başlayan ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Eğitim alanında yaptığı yatırımlar ve eğitime verdiği destek ile Türkiye’ye örnek olan Osmangazi Belediyesi, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde ihtiyaç sahibi ailelerin yükünü hafifletmek için okula yeni başlayan 2 bin 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etti. İlçe sınırları içerisinde yer alan 21 ilkokulun 1. sınıfına yeni başlayan öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemelerini Küçükbalıklı Mahallesi’nde yer alan Hatice Salih İlköğretim Okulu’nda düzenlenen tören ile dağıtmaya başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.

kirtasiye-4

“OKULLARDAKİ EĞİTİMLER SAYESİNDE 15 TEMMUZ’DA TARİH YAZILDI”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kırtasiye malzemesi dağıtım törenine Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Başkan Dündar, “Yeni eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda yetişmesi ve eğitim alması adına eğitime ciddi katkı koyuyoruz. Yeni okullar inşa ederek, öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. İlçe sınırları içerisindeki 226 okulumuza hizmet götürerek, çeşitli ihtiyaçlarını karşıladık.  2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk gününde de okula yeni başlayan öğrencilerimiz için kırtasiye malzemesi dağıtıyoruz. Devletimiz her eğitim öğretim yılında ders kitaplarını ücretsiz olarak öğrencilerimize gönderiyor. Bizler de kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyoruz. Her türlü desteği sağladığımız öğrencilerimize sadece derslerini çalışmak ve eğitimlerini tamamlayarak başarılı bireyler olmak kalıyor. Çalışıp başardığınız zaman öncelikle sizler kazanırsınız. Okullarımızda yetişen binlerce vatanını ve milletini seven insanımız 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe kalkışmasına karşı birlik oldu. Bu birliktelik ruhu okullarımızda verilen vatan, millet, bayrak sevgisi sayesinde oldu. Bu eğitimlerin sürdürülmesi ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına bizler de eğitim alanında yatırımlarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

 

ÜNLÜ “OSMANGAZİ’DE EĞİTİM ALANINDA BÜYÜK FEDAKARLIK YAPILIYOR”

 

Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü de yaptığı konuşmada, “2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Ülkemizde yaklaşık 18 milyon öğrencimiz ders başı yaptı. Öğrencilerimiz günümüzde çok şanslı. Gerek devletimiz gerekse yerel yönetimlerimiz öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alması için ciddi yatırımlar ve çalışmalar yapıyor. Emeği geçen tüm yöneticilerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin kendileri için yapılan bu çalışmaları en iyi şekilde değerlendireceğine olan güvenimiz tam. Onlar ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaklar. Başkanımız Mustafa Dündar, öğrencilerimizin eğitimlerine katkı koymak adına her türlü fedakarlığı yapıyor. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemelerini hediye etti. Sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet de eden Başkan Dündar, tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…