Home GÜNCEL Madem biliyorsun, susma Hüseyin Esen..!

Madem biliyorsun, susma Hüseyin Esen..!

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2016 16:46
4 min read
Madem biliyorsun, susma Hüseyin Esen..! için yorumlar kapalı
0

Mudanya’daki etkili sosyal medya sitelerinin uzun zamandır gündemden düşürmediği Mudanya Balıkçı Barınağında bulunan, mülkiyeti Mudanya Belediyesine ait Mudanya Balık’ın kiralanmasıyla ilgili soru işaretleri halen cevabını bulmuş değil.

Başkan Türkyılmaz’ın hemşericilik yaptığı söylenen yerle ilgili konuşulanlar kafaları daha çok karıştırdı.  Daha önce resmi sahibi Akengin Turizm. İnş. Taah. Tic. ve San. Ltd. Şti. olan bu işyeriyle şirketin belediyeye yüklü miktarda kira borcu olması sebebiyle ihaleye girmediği söyleniyor. Fakat ihalenin 2 yıllığına tekrar açılmasıyla yine aynı kişinin Mudanya Marina Kafe Bar Turizm İnş. Taah. Ve San. Ltd. Şti. adı altında tek başına girerek bu işyerini tekrar kiraladığı konuşuluyor.

Bu bağlamda kafalarda oluşan sorular şöyle:

  1. Akengin Ltd. Şti.’nin bu işyeriyle ilgili Belediyeye kaç TL borcu var?
  2. Bu mülke 17 ay süreyle ecrimisil uygulandığı, dolayısıya Belediyenin zarara uğratıldığı doğru mu?
  3. Doğru ise bu zarar ne kadar?
  4. Belediye Başkanı veya Başkan yardımcılarının biri / birkaçı ile işletme sahibinin hemşeri olduğu veya ileri düzeyde bir yakınlığı var mı?
  5. Belediyenin diğer mülklerinde bu uygulama neden yapılmadı?
  6. Bu arada kiracının 2 yıllığına kiraladığı dükkanı bölerek iki işletme haline getirmek için tadilat yaptığı biliniyor. Kiralama sözleşmesinde bunun için bir madde var mı?
  7. Mudanya Belediyesi Başkan yardımcılarından birinin işletme sahibiyle gece gündüz beraber olması, ikilinin sık sık Mudanya Balık’ta görülmesi de akıllardaki soru işaretlerini çoğaltıyor. Bunun bir açıklaması var mı?

Mudanya’da Siyaset ve Mudanya Yorum sayfalarının üzerine gittiği ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı konuya CHP Meclis Üyesi Hüseyin Esen de yorumlarıyla dahil oldu. Esen yaptığı yorumda o dönem encümen üyesi olması münasebetiyle konuya hakim olduğunu ve açıklık getireceğini yazdı. Bu yorumun üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen Esen’den ses seda yok… Doğrusu; belediyenin yazı işlerinden bir açıklama getirilmesi olmasına rağmen, Belediyenin bu konularda dilinin lal olduğunu bildiğimizden Sayın Hüseyin Esen’in sözünü tutmasını bekliyoruz.

 

 

 

 

bir

uc

bes

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…