Home GÜNCEL LİSELİ GENÇLER BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ…

LİSELİ GENÇLER BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Eylül 2016 11:50
2 min read
LİSELİ GENÇLER BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ… için yorumlar kapalı
0

LİSELİ GENÇLERDEN ZİYARET (1)

Liseli Gençler İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek, gençlerin sorunları üzerine bilgi alış verişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, Gençlerle Eğitim ve Öğretim üzerine bir süre karşılıklı sohbet etti. Okullarda yaşanan gelişmeler, Eğitim ve Öğretim alanındaki İznikli gençlerin konumu, gençlerin hedefleri ve bu hedefleri ile İznik’e gelecekteki katkıları üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Medeniyetler başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşma da ” Gençlik bizlerin vazgeçilmezidir. Gençlik bizim geleceğimizin mihenk taşlarıdır. Bu mihenk taşları ne kadar donanımlı ve iyi yetişirse ülkemizin geleceği o kadar başarıya koşar. Bu başarı elde edebilmek için eğitim ve öğretim alanında olduğu gibi sosyal ve kültürel alanda da kendimizi geliştirmeliyiz. Gençlik olarak kendimize bir hedef koymalıyız. O hedefe ulaşmak için çalışmalı ve çıkacak engellerden yılmadan mücadele etmeliyiz. İznikli gençler olarak sizlerden istirhamım gittiğiniz Üniversite veya iş hayatında İznik’e nasıl bir katkı koyabilirim mi hiç aklımızdan çıkarmamalısınız” dedi.

İznik’teki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden genç liseliler ayrıca başkan Sargın’a ziyaret anısına Gençlik Kollarının Al yıldızlı plaketini sundu.

LİSELİ GENÇLERDEN ZİYARET (4)

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …