Home GÜNCEL BUDO’ya Sirkeci’de yeni iskele…

BUDO’ya Sirkeci’de yeni iskele…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2016 13:49
5 min read
BUDO’ya Sirkeci’de yeni iskele… için yorumlar kapalı
0

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ KAPSAMINDA KABATAŞ İSKELESİ DENİZ TRAFİĞE KAPATILIRKEN, HALEN KABATAŞ’I KULLANAN BUDO GEMİLERİ, SİRKECİ’DE TAHSİS EDİLEN YENİ İSKELEDEKİ TADİLAT ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN BURAYI KULLANACAK.
– SİRKECİ’DE İSTANBUL KİTAPÇISININ BULUNDUĞU ALANDAKİ İSKELEDE İNCELEMELERDE BULUNAN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE, YOLCU SALONLARI VE DİĞER ALANLARLA İLGİLİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARININ 10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAĞINI SÖYLEDİ.

BURSA – İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş İskelesi deniz trafiğe kapatılırken, halen Kabataş’ı kullanan BUDO gemileri, Sirkeci’de tahsis edilen yeni iskeledeki tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından burayı kullanacak. Sirkeci’de İstanbul Kitapçısının bulunduğu alandaki iskelede incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yolcu salonları ve diğer alanlarla ilgili düzenleme çalışmalarının 10 gün içinde tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak “Kabataş Vapur iskeleleri “Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı” nedeniyle Kabataş’taki vapur iskeleleri yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapatılmıştı. Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımının önemli bir markası haline gelen BUDO için Sirkeci’de tahsis edilen iskeledeki tadilat çalışmaları henüz tamamlanmadığı için BUDO, Kabataş İskelesi’ni kullanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de İstanbul’da devam eden iskele düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. BUDO için Sirkeci’de İstanbul Kitapçısının bulunduğu alandaki iskelede incelemelerde bulunan Başkan Altepe’ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İBB Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürü Yakup Güler, İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Nevzat Kütük, BBB Genel Sekreteri İsmail Yılmaz ile Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy da eşlik etti.

recco

BUDO artık Sirkeci’yi kullanacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın her açıdan erişilebilir, ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle şehir içi ulaşımın yanında başta İstanbul olmak üzere çevre illerle bağlantının sağlanması amacıyla da yatırımları hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Yaklaşık 15 milyon nüfusuyla İstanbul’un Bursa’nın en önemli komşusu olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “İstanbul’la bağlantının sorunsuz sağlanması için başlattığımız BUDO seferleriyle yılda 1,5 milyon yolcu taşınıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleme projesi nedeniyle iki yıl süreyle Kabataş İskelesi kullanılamayacak. BUDO’ya tahsis edilen Sirkeci’deki iskelede tadilat ve düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Yolcu salonları ve diğer alanlarla ilgili çalışmalar 10 gün içinde tamamlanacak ve BUDO gemileri artık burayı kullanacak” dedi.

reco1

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…