Home GÜNCEL AK PARTİ NİLÜFER’DEN BOZKURT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

AK PARTİ NİLÜFER’DEN BOZKURT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2016 11:54
2 min read
AK PARTİ NİLÜFER’DEN BOZKURT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Beraberindeki ilçe yöneticileriyle birlikte Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanan Yasemin Yiğit Bozkurt’u makamında ziyaret eden Celil Çolak, Bozkurt’un yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Tarımsal faaliyetlere, kadın elinin değmesinin önemli olduğunu söyleyen Celil Çolak, Nilüfer’in, tarımsal alandaki potansiyeline dikkat çekti. Bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Çolak, “Sizlerin de destekleriyle Nilüfer’i tarımsal faaliyetlerde daha iyi noktaya getirebileceğimiz inanıyorum. Bu noktada ilçe başkanlığımız bünyesinde kurulan Tarım Komisyonu, ilçemize yürüteceğiniz faaliyetlerinizde sizlerin önemli bir partneri olabilir. Bu noktada en kısa zamanda bu komisyonumuz sizleri ağırlamak ister” diye konuştu.

İlçe Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bozkurt, en kısa zamanda ilçe Tarım Komisyonu ile bir araya gelmek istediğini belirtti.

IMG_9209

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…