Home EĞİTİM AYRO BİLİŞİM, GÜVENLİ TEKNOLOJİNİN DOĞRU ADRESİ

AYRO BİLİŞİM, GÜVENLİ TEKNOLOJİNİN DOĞRU ADRESİ

- Guncellenme Tarihi: 11 Mart 2016 18:14
7 min read
AYRO BİLİŞİM, GÜVENLİ TEKNOLOJİNİN DOĞRU ADRESİ için yorumlar kapalı
0

      AYRO BİLİŞİM 8 İLDEKİ BAYİLERİNİ BURSA’DA TOPLADI…

 

BURSA – AYRO Bilişim’in 2 gün sürecek 2016 yılı bayi toplantısı Bursa’da yapılıyor.

Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Yalova illerindeki 25 firmanın sahipleri ile yöneticilerinden oluşan 45 kişinin iştirak ettiği toplantıda AYRO Bilişim’in yeni hedefleri de ele alınıyor.

 

Merkezi Bursa Gazcılar’da bulunan AYRO Bilişim, Güney Marmara dışında Eskişehir Bölge Temsilciliği ile İç Anadolu’ya hizmet veriyor. Otomasyon ve Barkod çözümlerinde Türkiye’nin yerli yazılım markası VEGA Yazılım ile ENPOS Yeni nesil yazarkasaların Güney Marmara Ana Dağıtıcısı olan AYRO Bilişim, 8 ilde 25 firma çözüm ortağı ve 16 kendi personeli olmak üzere bölgeye toplam 150 kişilik yazılım ve bilişim teknik kadrosu ile güvenli teknoloji hizmeti sunuyor.

 

2016 yılı bayi eğitim ve hedef toplantısı açılışında konuşan AYRO Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Küçükkaya, “Gelişen Türkiye’nin e-devlet uygulamalarında yeni nesil yazarkasa pos cihazları ve barkod sistemleri ile ülkemizin ekonomik yükselişine hizmet vermekteyiz. AYRO Bilişim olarak 2 gün sürecek yeni teknolojiler eğitim ve tanıtım programımız 2016 yılının ilk etkinliğidir. Bursa başta olmak üzere 8 ilde 15 bin civarında firmaya hizmet vermekteyiz. Bilişim sektörünün öncülüğünü yapmakta olan firmamız bir Bursa markası olup Güney Marmara ve İç Anadolu’da Ulu Şehir Bursa bayrağını teknolojinin olduğu her sektörde dalgalandırmaktadır. Günümüz Bursa’sı hedeflerini ileriye taşıyarak Uzay, Havacılık ve Raylı Sistem projelerinde öncü kent olmuştur. Önümüz yüzyıl bilişim ve teknoloji dönemi olduğundan tüm sektörlere hızlı ve güvenli hizmetin kapılarını açmayı hedeflemekteyiz. AYRO Ailesi olarak tüm teknik ve saha personelimiz ile bayilerimize gerekli desteği vermekte ve bayilerimizle birlikte her geçen gün dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmeti iş dünyası ile buluşturmaktayız” dedi.

 766d5414-7c9b-499d-917b-72609d0a1072

Küçükkaya, ‘KOSGEB desteklerini unutmayın’

 

AYRO Bilişim 2016 bayi ve eğitim toplantısı kapsamında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Küçükkaya, “Türkiye’nin en önemli ekonomi gücü KOBİ firmalarımızdır. Bugün sanayiye ve topluma birçok alanda hizmet üreten KOBİ firmalar için hükümetimiz önemli fırsatlar temin etmektedir. Bu fırsatların başında gelen KOSGEB projeleri kapsamında AYRO Bilişim olarak sizlere hizmet vermekteyiz. KOSGEB destekleri kapsamında bulunan yazılım ve bilişim ürünlerimiz ile gücünüze güç katmak için projeler üretmekte ve projelerinize teknoloji temin etmekteyiz. KOSGEB projeleri konusunda önemli anlaşmalara ve tanıtımlara imza atan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğine ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kılıç, “AYROTEK müşteri garantimizdir”

 

AYRO Bilişim Hizmetleri kapsamında birçok marka ve ürünle müşterilerine hizmet sunarken satış sonrası kaliteli hizmeti kalifiye personeli ile yerine getirdiklerini belirten AYRO Bilişim Yönetim Kurulu üyesi ve AYROTEK Genel Müdürü Orhan Kılıç da, ‘Bugün firmalarımızın en önemli sorunu satış sonrası teknik destek hizmetidir. AYRO Bilişim olarak AYROTEK markası ile satış sonrası teknik destek ve bayi destek sürecimizi 8 yıldır güvenle sunmaktayız. AYRO Bilişim 19 yıldır teknolojide güvenin adresidir. Kurumsal olarak 19 yıllık sektörel olarak 25 yıllık tecrübemizle bayilerimizin ve müşterilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz’ dedi.

4 Ek

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …