Home GÜNCEL Almira’dan duyarlılık dersi…

Almira’dan duyarlılık dersi…

- Guncellenme Tarihi: 24 Şubat 2016 13:56
2 min read
Almira’dan duyarlılık dersi… için yorumlar kapalı
0

Almira Hotel Otizmde Yetişkin İstihdam Projesi kapsamında bir Basın Toplantısı düzenledi. Toplantıya; Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kasım Tilki, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, Aile ve Sosyal Politika İl Müdürü Şevket Barça, Otelimiz Genel Müdürü Ersin Yazıcı, Renk Otizm Derneği Başkanı Ferhan Özvatan, Yağmur Çocuklar Derneği Başkanı Saadet Türkmen, Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Türkoğlu katıldı.

Otizmde Yetişkin İstihdam Projesi & Uygulama Terapisi Eğitim ve Süreç Programı kapsamında Almira Hotel’de Otizmli bir personel istihdam edilmeye başlandı. 

Almira Hotel Kurumsal İletişim Müdürü Şeyda Bilgin’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Ailemizin özel üyesi artık bizimle… Almira Hotel Ailesi olarak Otizmli bireyleri sadece 1 gün hatırlamak değil yaşamlarının önemli bir parçası olabilmek için geçtiğimiz yıl 02 Nisan Otizm farkındalık gününde; otelimizde Otizmli bir personel istihdam etmeye karar verdik. Yağmur Çocuklar Derneği ve Renk Otizm Derneği yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında “Otizmde Yetişkin İstihdam Projesi & Uygulama Terapisi” eğitim ve süreç programı planlanmıştır. Otelimiz personeline de proje kapsamında 2015 Mayıs ve Haziran aylarında “Temel Eğitimler” ve “Yoğun Eğitimler” verilmiştir.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…