Home GÜNCEL Bursa Şehitlerine ağlıyor…

Bursa Şehitlerine ağlıyor…

- Guncellenme Tarihi: 18 Şubat 2016 11:22
2 min read
Bursa Şehitlerine ağlıyor… için yorumlar kapalı
0

Ankara’da dün akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırının ateşi Bursa’ya düştü. Mudanyalı Uzman Çavuş Feyyaz İlhan ve Gemlikli olduğu tespit edilen bir kıdemli çavuş şehit oldu.

Başkent Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 2’sinin Bursalı olduğu belirlendi. Hain saldırıda hayatını kaybeden Uzman Çavuş Feyyaz İlhan’ın Bursa’nın Mudanya ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

İlhan ailesi acı haber üzerine Ankara’ya yola çıktı. İlhan’ın ailesinin Yalı Mahallesi’nde oturduğu ve cenazenin Güzelyalı Duran Camisinde kılınacak ikindi namazına müteakip toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Gemlikli Hava Astsubay Koray Pınar silah arkadaşları ile birlikte şehit oldu. Hain saldırıda 28 kişi hayatını kaybederken, 61 kişide yaralanmıştı.

Gemlik’te oturan aile gece geç saatlerde Ankara’ya hareket ederken, Şehit olan askerler için burada yapılacak olan törenin ardından memleketlerine götürülecekleri öğrenildi.

Cenazenin bugün Gemlik’e getirilmesi bekleniyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çalı Köy Filmleri Festivali Başladı

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Çalı Köy Filmleri Festivali başladı. Film gösterimleri, söyleşi…