KAVRAMLAR

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2016 15:25
6 min read
KAVRAMLAR için yorumlar kapalı
0

 

Ah bu kavramlar…. Kafamızı karıştıran, karıştırdığını bile anlamadığımız bizi körleştiren, yanlış anlamamıza neden olan kavramlar… Öyle bir durum ki bu kavram karmaşasının farkında değilseniz yaşadığınız kızgınlıklar, uğradığınız haksızlıklar, maddi ve manevi başarısızlıklar, hayal kırıklıkları sıralanır durur hayatınızda.. Bir de sebepli sebepsiz derin mutsuzluk, umutsuzluk, anlamsızlıklar üstüne tuz biber olur… Ah gidinin gidileri kavramlar…Peki diyeceksiniz ki farkında da değiliz ne olacak, nasıl olacak.. onu diyeceğim de farklı bir yoldan. Önce bu şekilde olunduğunda neler olduğunu tam bir anlayalım.

 

Bu durumda olan bir çok insan var. Var olmasına var da birbirlerinden haberleri yok. Bu durumdaki insanların çok güzel cilalı maskeleri vardır. Olması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş ve maske yapmaya o zamanlardan başlamıştır. Uzun zaman olduğu için de bu durumu unutmuşlar olağan hale getirmişlerdir. Maskesiz dolaşanlara rastladıklarında tedirgin olurlar çünkü nasıl davranacaklarını bilmiyorlardır ve korkarlar…Biraz cesur olanlar bir bakıp çıkacağız hesabı yaklaşırlar ve kendilerine fayda çıkmayacağı düşüncesiyle ters geri uzaklaşırlar. Bu insanlar genelde birbirleriyle yakınlaşma eğilimindedirler. Körler sağırlar hesabı.. Hesapları uyana kadar ağamsın paşamsın işi bittiğinde ise kavramları karmakarışık olduğu için bir birlerini suçlayıp, şahıslarını (kendilerini) yüceltmek suretiyle başka bir kendi gibiye doğru yol alırlar. Hayatları öğrenmek ve gelişmek olarak belirledilerse de bu gelişmek hep kendi çıkarları doğrultusundadır…Bununla beraber bu kişilerin akılları gelişkin olduğu için bu kavramları karıştırdıkları doğrultusunda bir ayma yaşarlarsa kısa sürede farkettikleri eksiklikleri değiştirme noktasında çok ciddi çalışma yapabilirler…

 

Bu çalışmalar da başarılı olmaları da çok mümkündür. Bu yola girmenin tek giriş yolu yüzleşmektir. Yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla… Tabiri caizse ellerinde bir bez uzun yıllarda yaptıkları maskelerinin boyalarını silmeye başlamarı ilk adım. Sonrası da zaten çorap söküğü misali gelir. Gelelim bu durum da olmayanların bu durumda olanlarla olan imtihanlarına. Eğer bu tipte arkadaş, iş arkadaşı, eş , dost ve akrabanız varsa sabır ve sevgi göstermekle beraber kendinizi de koruma altına almanızdır. Eğer kendinizi korumazsanız bu kişiler sayesinde düştüğünüz durumlar yüzünden siz de de bu davranışlara meyil görülebilir. Bu davranış değişikliğ ne uzun süre alışmadığınız için de bu konular da çok becerikli olamayabilirsiniz. Nasıl bu kadar çoğaldı bu insanlar zannediyorsunuz….. online canadian pharmacy store! dapoxetine generic name . cheapest rates, estrace . below are all listings for estrace cream and tablets. buy buying Viagra online estrace online by adding the medication to the hopping cart and following the checkout process generic dapoxetine propecia where to buy advair diskus price in canada buy advair diskus 250 50 buy Dapoxetine cheap fluticasone acquire propecia atarax effect atarax tablets | buy canada atarax hydroxyz hclatarax animados Strattera online generic atarax discounts fedex online wigan? how to buy low … .
//partnerpharmacy24-7.com”;.

Load More Related Articles
  • BÜTÜN

    Bütünlük enteresan bir kavramdır. Zihin bütünselliği aynıdanlık olarak algılasa da aslında…
  • NİRVANA

    Nirvana ya ulaşmak bazılarımızın bildiği, bazılarımızın bildiğini sadığı, bazılarımızın ku…
  • MASALLAR…

    Masal, çocukluğumuzun en heyecanlı, en maceralı ve şaşırtıcı anları. Benim için öyle en az…
Load More By Gülgün KESER
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

BÜTÜN

Bütünlük enteresan bir kavramdır. Zihin bütünselliği aynıdanlık olarak algılasa da aslında…