Home EKONOMİ İçki masasında bayrak açtı

İçki masasında bayrak açtı

- Guncellenme Tarihi: 11 Ocak 2016 15:22
2 min read
İçki masasında bayrak açtı için yorumlar kapalı
0

İçki masasında bayrak açtı

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve parti yöneticilerinin de olduğu içki masasında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz inanılmaz bir skandala daha imza attı. Doğum günü kutlaması için daha önce yıkım kararı verilen Kalami Restoran’ı seçen Hayri Türkyılmaz, içki masasında Türk bayrağı açtı. Bununla yetinmeyip fotoğrafı bir de sosyal medyaya yükleyen ekibin paylaşımı büyük tepki çekti.

Ülkenin içinde bulunduğu terör olaylarında verilen şehitlere aldırmadan rakı masasında Türk Bayrağı açılması tüm Mudanya ve Türk halkına saygısızlık olarak nitelendirildi.  Organizasyonun daha önce yıkım kararı verilen ve mühürlenen bir işletmede yapılması da ayrıca dikkat çekiciydi. Belediye mülklerindeki kiracılarla aralarındaki sorunu çözemeyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın bu işletmeye neden iltimas geçtiği gündemden düşmüyor.

IMG_7773

BAŞKAN CEZAYI KESECEK Mİ?

Kutlama da ayrıca geçtiğimiz günlerde Hayri Türkyılmaz’ın delege operasyonu ile adeta CHP İlçe Başkanlığına atadığı Ergül Batman’ın kapalı mekânda elinde sigarayla poz vermesi de dikkat çeken bir durum oldu. Belediyelerin görevi kapalı mekânda sigara içimini denetlemek ve ceza uygulamak iken Belediye Başkanı eşliğinde kapalı mekânda içilen bu sigara olayıyla ilgili işletmenin ve Ergül Batman’ın ceza alıp almayacağı merak konusu oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …