Home GÜNCEL Mudanya’nın bilimle döşenen kaldırımları

Mudanya’nın bilimle döşenen kaldırımları

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:20
3 min read
Mudanya’nın bilimle döşenen kaldırımları için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da sular durulmuyor. Sosyal medyayı en çok kullanan ilçe olarak dikkat çeken hatta belediyenin bile facebook üzerinden yönetildiği Mudanya’da Belediye başkanının abisinin işyerinin yanında belediyenin yaptığı kaldırım yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Mudanya Belediyesi’nin sosyal medya sayfası olarak kullanılan Mudanya Belediyesi İstek Öneri Şikayet Eleştiri Platformu’nda da paylaşılan habere göre “sokaklara” yeni kaldırımlar yapıldı. Bu paylaşımda kullanılan fotolarda görüldüğü üzere kaldırım üzerinde masa ve sandalyelerle işgal edilmiş durumda. Masa ve sandalyeleri kaldırıma koyan işletmenin sahibinin, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ağabeyi Adnan Türkyılmaz olduğu biliniyor.

Yine sosyal medyadaki bu fotoğraflar altında yapılan tartışmada Adnan Türkyılmaz, “Daha önceki Belediye zamanında haberleri olmadan tapulu yerlerinden yol açıldığını, davacı olduklarını , bu yolun babasının yolu olduğunu, şu an yolun açık olmasını insanlara saygısından ileri geldiğini, halen tapuda kendilerine ait göründüğünü” dile getiriyor.

md2Bu durumda kafalarda oluşan sorular ise şöyle:

  • Önceki Belediye tapulu arazinin üzerine yol yaptıysa Mahkemenin kararı nedir?
  • Mahkeme kararı buranın tapulu şahıs mülkiyeti olduğuna ilişkin ise; şimdiki Belediye başkanı ağabeyinin arazisi olması münasebetiyle oraya kaldırım döşeyebilir mi?
  • Eğer döşedi ise (ki döşedi) belediyenin parasıyla kaldırım döşemiş olmaz mı?
  • Mülk sahibi Başkanın babası ise, Başkan kendi malını belediyeden alsa, yolu da kapatsa nasıl olur?
  • Başkanın babasının mülküne döşenen kaldırımlar masa ve sandalyelerle işgal ediliyor, halk için yapılan kaldırımları halk kullanamıyorsa, bu kaldırımların yapılmasının amacı ve gereği ne? Halkın kaldırımı başkanın ağabeyine peşkeş mi çekiliyor?

Bilimle yönetilen Mudanya’dan son havadisler bunlar, bize de hiç gelmeyecek cevapları beklemek düşer…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…