Home GÜNCEL BOZBEY ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

BOZBEY ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2015 11:22
3 min read
BOZBEY ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

Uludağ Üniversitesi öğrenci topluluklarıyla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi ÜniSPORfest 2016 Projesi’ni öğrencilerle paylaşarak önerilerini dinledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Öğrencilerle fikir alışverişinde bulunan Bozbey, Nilüfer Belediyesi ÜniSPORfest  2016 Projesini öğrencilerle konuştu.

+-ni-2

İlkbahar ve sonbahar aylarında yılda iki defa gerçekleştirilmesi planlanan festivalin yürütme kurulunun seçildiği kahvaltıda üniversite öğrencileri festivalin tarihini ve logosunu da belirledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Başkan Bozbey, gençlerin önerilerinin önemli olduğunu vurguladı. Bozbey, “Bazı öğrencilerimiz yeni geldi, bazılarımız yıllardır Bursa’da yaşıyor. Sizler tabi aslında Nilüferlisiniz. 55 bin öğrencinin yaklaşık 22 bininin Nilüfer’de olduğunu tahmin ediyoruz. Bu anlamda sizlerle farklı projeleri birlikte oluşturacağımıza, topluluklarla yeni projeler üreteceğimize, hatta kentle ilgili kentin geleceğiyle ilgili birçok projeyi ortaklaştıracağımıza inanıyorum. Görükle’de sadece kafeteryalarda oturan değil, sosyal ilişkileri de sosyal alanları da birlikte paylaşarak hem kendi aramızdaki sosyal ilişkileri geliştirmek hem de sağlıklı yaşam sürme adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu sene ilk defa ÜniSPORfest  adı altında ilkbahar ve sonbaharda gerçekleştirmek üzere bir organizasyon yapmak istiyoruz. Bunu da kalıcı hale getirerek yılda iki kez öğrencilerimizi aynı ortamda buluşturmayı hedefliyoruz. Görükle Spor Parkı’nda yapmayı planladığımız etkinlikte tırmanma, futbol, plaj voleybolu, kaykay, tenis, badminton gibi branşlar yer alacak. Toplulukların tümünün bu etkinlikte yer almasını istiyoruz” diye kaydetti.

Konuşmanın ardından Mustafa Bozbey, öğrencilerin sorunlarına ve önerilerine kulak verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…