Home EĞİTİM İKAYDER’DEN RENKLİ ETKİNLİK

İKAYDER’DEN RENKLİ ETKİNLİK

- Guncellenme Tarihi: 18 Kasım 2015 11:33
3 min read
İKAYDER’DEN RENKLİ ETKİNLİK için yorumlar kapalı
0

İnsan Kaynakları Derneği (İKAYDER) üyeleri iş hayatlarındaki başarılarını mutfağa taşıdılar. Gastro Akademi eğitim mutfağında hünerlerini gösteren üyeler adeta aşçılara taş çıkardı.

Profesyonel ve Temel Aşçılık – Pastacılık/Ekmekçilik eğitimleri vermek amacıyla kurulan Gastro Akademi geçtiğimiz günlerde renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İKAYDER üyeleri Gastro Akademi’yi ziyaret ederek mutfağa girdiler.Gastro Akademi Kurucu Başkanı R. Hakan Ziya düzenlediği workshopla İKAYDER üyelerine önlük giydirip yemek yaptırdı.

GASTRO (2)

Gastro Akademi Eğitim Mutfağında düzenlenen workshopa katılan İK’cılar Gastro Akademi Şefi Bülent Çalışkan önderliğinde hünerlerini sergiledi.İş hayatlarındaki başarılarını mutfağa taşıyan üyeler şef Bülent Çalışkan’ın tariflerini birebir yerine getirmek için büyük çaba harcadılar. İş hayatlarındaki yoğun tempodan ve stresten bir an olsun kurtulma fırsatı bulan üyeler hayatlarının en eğlenceli günlerinden birini yaşadılar.

Workshopun sonunda konuşan İKAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Öz, stresli iş hayatını geride bırakmak ve birlik beraberlik ruhunu oluşturmak için güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Öz şunları ifade etti: “Hem üyelerimiz eğlenceli vakit geçirip stres attılar hem de bir arada olmanın enerjisiyle güzel bir ürün ortaya çıkardılar. Üyelerimiz bu gece burada çok mutlu ve eğlenceli bir deneyim yaşadılar” dedi.

Gecenin ev sahibi Gastro Akademi Kurucu Başkanı R. Hakan Ziya da “Çalışanlarını farklı bir ortamda buluşturmak isteyen iş dünyasını ve mutfakta olmayı seven herkesi bu farklı deneyime davet ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…