Home GÜNCEL OSMANGAZİ’DEN BURSASPOR’A ÇİM SAHA

OSMANGAZİ’DEN BURSASPOR’A ÇİM SAHA

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2015 11:05
4 min read
OSMANGAZİ’DEN BURSASPOR’A ÇİM SAHA için yorumlar kapalı
0

Bursaspor yeni antrenman sahalarına kavuşmak için gün sayıyor. Osmangazi Belediyesi tarafından Özlüce tesislerinde yapımı devam eden antrenman sahalarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Bursaspor, şehrimizin en önemli markası. Bu markaya sahip çıkmak hepimizin görevi. Bizlerde bu markaya sahip çıkmak adına her türlü desteği veriyoruz” diye konuştu.

BURSASPRO

Kendisi de koyu bir Bursaspor taraftarı olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özlüce tesislerinde yapımı devam eden antrenman sahalarında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Dündar, “Sporcularımızın daha iyi şartlarda antrenman yapabilmeleri için iki yeni antrenman sahası inşa ediyoruz. Şu anda zemin hazırlıkları tamamlanarak çim serme aşamasına gelindi. Kısa sürede antrenmanlara hazır hale getirilecek” dedi.

 

Bursaspor’un, artık bu şehrin en ünlü markası olduğunun altını çizen Başkan Dündar, “Marka bilinilirliği olarak ünü sınırlarımızı aştı. Tabi ki bu bilinirliğini sürdürmek te çok önemli. Bunun için destek olmak gerekiyor. Bizler de, Osmangazi Belediyesi olarak bu desteğimizi sürdürüyoruz. Kulübümüzün de, bu desteğin karşılığını şehrimize fazlasıyla verdiğine inanıyorum. Bursaspor’a başarılar diliyorum” dedi.

 

Başkan Dündar’ın inceleme gezisine eşlik eden Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da, Başkan Dündar’a Bursaspor’a olan desteği için teşekkür etti. Sağlam, “Başkanımız, 2009 yılında Bursaspor’da göreve başladığım günden itibaren Bursaspor’a koşulsuz desteğini esirgemedi. Gerek madde gerek manevi olarak her zaman bizlerin yanında oldu. Bunu bize hissettirdi. İnşallah bundan sonra da bu destekleri devam edecek. Biz de bu destek ve güvene layık olmaya çalışacağız” dedi.

 

Bir takımın sahip olduğu stad ve tesislerin, o takımın vizyonu olduğunu ifade eden Sağlam, “Bursaspor, yapılan antrenman sahaları, tesisleri ve  açılacak stadı ile ülkemizin en önemli markalarından biri haline gelecek. Bununla beraber elde edeceğimiz yeni başarılarla da, önce ülke, ardından da Avrupa’da adından söz edilen takım olacağız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …