Home GÜNCEL MUDANYALILAR ESNAFLARINA SAHİP ÇIKTI

MUDANYALILAR ESNAFLARINA SAHİP ÇIKTI

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:22
2 min read
MUDANYALILAR ESNAFLARINA SAHİP ÇIKTI için yorumlar kapalı
0

Mudanya Mütareke Meydanı’nda yer alan bir kafeteryaya ait sandalye ve masalar, Mudanya Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırıldı.

Öte yandan belediyenin uygulamasına tepki gösteren vatandaşlar, kendi minderlerini getirerek fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı ve yerel yöneticilere göndermede bulundu.

12208744_958067107583023_6528270125227340873_n

“MUDANYA’DA KAHVE ARTIK BÖYLE İÇİLİYOR”

Taekwondo hocası,  milli hakem ve Mudanya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Torun, evden getirdiği minder ve sehpayı kafeteryanın önüne koyarak çevredekilere kahve ısmarladı. Sosyal medya hesabından fotoğrafları yayınlayarak belediyenin uygulamasına tepki gösteren. Torun, Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı; “MUDANYA’DA YENİ TREND !!! ARTIK KAHVE BÖYLE İÇİLİYOR ?

Torun sosyal medyada şu görüşlere yer verdi; “Mudanya Mütareke Meydanında yer alan kafe’nin önünde’ki oturma grupları artık yok. Mudanya’nın buluşma mekanlarından olan ve meydana ayrı bir hava , ayrı bir güzellik katan cafe’nin dış alanda’ki oturma gruplarının Mudanya Belediyesi tarafından kaldırılmasını bir vatandaş ve siviltoplum kuruluşu başkanı olarak şiddetle KINIYORUM…”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…