Home EKONOMİ AFRİKALI KONUKLAR İNEGÖL’DEN MEMNUN AYRILDI

AFRİKALI KONUKLAR İNEGÖL’DEN MEMNUN AYRILDI

- Guncellenme Tarihi: 9 Kasım 2015 10:28
4 min read
AFRİKALI KONUKLAR İNEGÖL’DEN MEMNUN AYRILDI için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin mobilya başkenti olma yolunda ilerleyen İnegöl’den yeni ihracat hamlesi. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS)  tarafından düzenlenen organizasyonla ilçeye gelen 24 Afrika ülkesinin büyükelçileri ve ticaret ataşeleri, mobilya sektörünün dinamizmine hayran kaldı.

İNEGÖL (1)

“İnegöl Dünya İle Buluşuyor-1 Afrika” projesiyle 6- 7 Kasım tarihlerinde İnegöl’de çeşitli temaslarda bulunan 24 Afrika ülkesi temsilcileri, İnegöl’den memnun bir şekilde ayrıldı.

Afrika ülkelerinin temsilcileri, iİlk günün ardından İnegöl’de bulunan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan MOBİLİYUM AVM’yi ziyaret etti. MOBİLİYUM Kurucu Başkanı Haluk Özbek tarafından konuk heyete proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Özbek, bu projenin ve AVM’nin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi.

Tshidimba: İyi izlenimlerle ayrılıyoruz

Heyet MOBİLİYUM AVM’nin ardından, Türkiye’nin en uzun süreli mobilya fuarı durumunda olan ve bu yıl 34’sü düzenlenen MODEF Expo Fuarı’nı da gezdi. Fuar kapsamında İnegöllü firmaların açtığı stantları ziyaret eden heyet, önümüzdeki yılın mobilya modası hakkında bilgi sahibi oldu.

MOBİLİYUM ve MODEF Expo ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Demokratik Kongo Cumhuriyeti Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba, “Tüm heyet adında bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim. Dolu dolu iki günün ardından iyi izlenimlerle buradan ayrılıyoruz” dedi.

Uğurdağ: İnegöl ve mobilyamızı en  iyi şekilde tanıdılar

Projenin yürütücüsü olan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ da, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İnegöl Dünya İle Buluşuyor-1 Afrika” projemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Neticeye ulaştığımız kanaatindeyim. Bu iki gün içinde İnegöl’ümüzü, mobilyamızı ve mobilya sektörümüzü iyi tanıttığımız kanaatindeyim. İnşallah bundan sonra İMOS’un organize ettiği programlar, önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Gelen büyükelçilerimiz, ticari ataşelerimiz, İnegöl mobilyasını, İnegöl’ü en iyi şekilde tanıdılar. Bunlar önümüzdeki yıllarda, aylarda ticari olarak bize dönüş sağlayacağı kanaatindeyiz. Programa destek veren herkese çok teşekkür ederim.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…