Home GÜNCEL İZNİK MOTOSİKLET KULÜBÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI

İZNİK MOTOSİKLET KULÜBÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2015 09:59
3 min read
İZNİK MOTOSİKLET KULÜBÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI için yorumlar kapalı
0

Şampiyon Nazmi Malkoç ile yarışmalara katılan sporcular İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek kupayı sundular.

ENDURO2

İznik Motosiklet Kulübü (İZMOK) Sporcuları Nazmi Malkoç, Engin Koç ve Mehmet Özel ilçemizi Düzce İli  Kaynaşlı ilçesinde 24-25 Ekim 2015 tarihinde  Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro  Şampiyonasında temsil etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada ”  İznik Motosiklet Kulübü üyelerini başarılarından dolayı kutluyorum. Başarıların devamını diliyorum. Düzenlenen her yarışta ilçemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Desteklerimiz sizinledir” dedi.

E1-B Sınıfında Şampiyon olan Malkoç ” Sayın Başkanım desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler İznik Motosiklet Kulübü olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İznik’in bayrağını her gittiğimiz yarışta dalgalandırıyoruz” dedi.

İlk ayağı Romanya’da ve Yunanistan’da yapılan zorlu ve çok çekişmeli sahne olan Doğu Avrupa Ekstrem Enduro Şampiyonası Düzce ilinin Kaynaşlı ilçesinde yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu, Düzce Valiliği, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası’na Bulgaristan, Romanya, Yunanistan ve İngiltere’den sporcular katıldı. Darıyeri Hasanbey Köyü’nde yer alan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenen şampiyonada sporcular yağmurdan ağırlaşan etaplarda büyük mücadele verdi. Türkiye takım sıralamasında birinci olurken, Bulgaristan ikinci ve Yunanistan’da üçüncü sırada yer aldı.

İki gün boyunca sporcular önce 14 rampadan oluşan motokros parkurunu geçerken, 1.600 metre uzunluğundaki ekstrem testte ise bir hayli zorlandılar. Şampiyonaya katılan 87 sporcu yağmur ve çamurla kaplı orman etabında ise 10 km özel, 20 km’de ara etap olmak üzere 30 km boyunca doğayla mücadele etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…