Home EKONOMİ Başkanın adamları müzikholde ne arıyor

Başkanın adamları müzikholde ne arıyor

- Guncellenme Tarihi: 29 Ekim 2015 16:31
4 min read
Başkanın adamları müzikholde ne arıyor için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne tahsisli 16 JT 581 Plakalı araç 28 Ekim gecesi Mudanya Bursa Yolunda bulunan bir müzikholün önünde görüntülendi. Belediyenin resmi aracının gece yarısından sonra saatlerce bir müzikholün önüne park etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Küçük bir araştırmadan sonra birkaç belediye personelinin bahse konu müzikholde eğlenmekte olduğu görüldü. Yani Hayri Türkyılmaz’ın başında bulunduğu belediyenin personeli devletin arabası ile aleme gidiyor bir bakıma. Haber yalanlamakta maharetleri kamuoyunca malum bu personelle ilgili belediyenin alacağı tavır ve Türkyılmaz’ın bu skandala ne diyeceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Şimdi soruyoruz:
1. Bu müzikholde 29 Ekim balosu ve sair bir kutlama organizasyonu yapılmadığına, dolayısıyla bir görevlendirme olmadığına göre Belediye Personeli neden Belediyenin aracıyla oraya gitti?

2. Göreve ilk geldiğinde makam aracını yaşlı Naciye Teyzeye tahsis eden, sürekli yetim hakkı yedirmeyeceğiz diye söylemde bulunan Başkan Türkyılmaz, belediye personelinin belediyenin aracıyla müzikhole gitmesine neden göz yumuyor? Bu yetim hakkı olmuyor mu? İltimasın sebebi nedir?

3. Müzikholün çevresinde konut, dükkân bulunmadığından ev ziyareti, alışveriş gibi bir ziyaretten söz edilemeyeceği aşikâr… Personelin “içeride değildik, aracı oraya park etmiştik” gibi bir savunmada bulunmamaları için Başkanın, mekân iç kamera kayıtlarını istemesine öneririz.

Belediye aracıyla müzikhole gelip içerde eğlenen personelin kimler olduğu bizde saklı, Sayın Türkyılmaz’ın atacağı adım ve alacağa önleme göre bu personelin isimlerinin açıklamayı şimdilik uygun görmüyoruz.
Belediyeye ait araçla müzikhol ziyaretlerinin daha önce de gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Birkaç gün önce 50’den fazla taşeron işçiyi “Belediyeye faydası olmayan, işe gitmeyen, uyuşturucu kullanan ve performansı düşük kişilerin parti ayrımı yapmaksızın işlerine son verildi” diyerek işten atan Türkyılmaz’ın yaptığı haksızlık Yargıtay kararıyla onanmış, bu işçiler işe iadeye hak kazanmıştı. Dayanaksız suçlamalarla işçilerin hakkıyla oynayan Başkanın, dayanaklı, belgeli olan bu işi ve üzerine zimmetli aracı özelde ve kötüye kullanma konusunda nasıl bir tavır alacağını merak konusu…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…