Home GÜNCEL AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE OSMANGAZİ DESTEĞİ

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE OSMANGAZİ DESTEĞİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2015 16:58
6 min read
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE OSMANGAZİ DESTEĞİ için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 50 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

OSMANGAZİ BELEDİYE (1)

‘Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller’ ideali spor alanındaki yatırımlarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine destek oluyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulüplerinin gelişimine katlı sağlamak adına, ilçedeki 50 spor kulübüne eşofman ve futbol topu dağıttı. Dikkaldırım Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, belediye başkan yardımcıları, bürokratlar, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı.

Osmangazi Belediyesi olarak 2009 yılından itibaren Osmangazi’ye 20 yeni spor tesisi kazandırdıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Tenis eğitim merkezi, atletizm salonu, kapalı yüzme havuzu projeleri ile birçok ilki ilçemize kazandırırken, parklar, yürüyüş yolları, fitness alanları ve bisiklet yolları projeleri ile de 7’den 70’e herkesin spor yapmasına olanak sağlayan, ‘hareket eden bir Osmangazi’ oluşturduk” dedi.

Amatör spor kulüplerinin gençlere spor alışkanlığı kazandıran en önemli yerler olduğuna vurgu yapan Başkan Dündar,  “Amatör spor kulüplerimiz gençlerimize sahip çıkarken, Osmangazi Belediyesi olarak bize amatör spor kulüplerimize destek oluyoruz. Farklı branşlarda hizmet veren birçok spor tesis inşa ederek spor kulüplerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Amatör spor kulüplerimizin faydalanması için futbol sahaları inşa ediyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz ve yeni açılışlarımı yaptığımız Altınova ve Panayır Spor Tesislerimiz amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunduk. Bizim en büyük sıkıntımız yer konusu. Yer bulduğumuz taktirde tesis yapmak kolay. Gençlerimize spora teşvik etmek ve vatandaşlarımıza spor yapabilecekleri yerler oluşturmak adına spor tesisi yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Amatör spor kulüplerine destek olmak adına düzenli olarak malzeme yardımı yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Kulüplerimizin talepleri doğrultusunda çeşitli malzemeler alarak kulüplerimize dağıtıyoruz. Bu yıl da 50 amatör spor kulübümüze malzeme desteği (forma ve futbol topu) sağlıyoruz. Bu desteklerimizi sürdüreceğiz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulması için gençlerimizin sporla yetişmesi gerekiyor. Bizde gençlerimizi spora teşvik etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de Osmangazi Belediyesi’nin spor alanında önemli yatırımlara imza attığını ve gençleri spor yapmaya teşvik ettiğini belirterek Başkan Dündar’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından Başkan Dündar, 50 amatör spor kulübünün yetkililerine malzemelerini teslim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…