Home GÜNCEL AK PARTİ OSMANGAZİ’YE ULUSLARARASI DESTEK

AK PARTİ OSMANGAZİ’YE ULUSLARARASI DESTEK

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2015 16:46
2 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ’YE ULUSLARARASI DESTEK için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına Balkanlar, Afrika, Kafkasya ve Abhazya’dan eğitim için Türkiye’ye gelen öğrencilerden destek geldi.

AK PARTİ (2)

Tarihi Kapalı Çarşı’da seçim çalışmaları yürüten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na yabancı öğrencilerden de destek geldi.  Gürcistan, Makedonya, Kosova, Somali, Togo, Nijer, Afganistan, Pakistan gibi ülkelerden eğitim için Türkiye’ye gelen öğrenciler AK Parti Bursa Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Cemalettin Kani Torun’la birlikte Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek AK Parti’ye destek isterken Bursalılardan da büyük ilgi gördü.

PEKSERT: KARDEŞLERİMİZ TÜRKİYE GÜÇLÜYSE ÜLKELERİNDE DAHA HUZURLULAR

Dünyanın birçok noktasından gelen yabancı öğrencilerle birlikte hareket ettiklerini kaydeden AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert, “Gerek vekillerimizin yanında, gerek sokak sokak, kapı kapı dolaşıp icraatlarımızı anlatıyoruz. Yanımızda Balkanlardan, Kafkasya’dan Afrika’dan, Abhazya’dan gelen kardeşlerimiz var. Onlar da güçlü bir Türkiye istiyor. Türkiye tek başına güçlü bir iktidara sahip olursa kendi ülkelerinde daha huzurlu yaşayacaklarını bildikleri için AK Parti’yi destekliyorlar.Bu da, kardeşlerimizle yıllardan beri süre gelen gönül birliğimizin de en büyük ispatı. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi.Biz, ‘Sen ben yok Türkiye var’ anlayışıyla hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…