Home GÜNCEL BELEDİYE’DEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

BELEDİYE’DEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2015 11:06
2 min read
BELEDİYE’DEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ için yorumlar kapalı
0

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi, sosyal hizmetler kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet Şöleni’ne ev sahipliği yapıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunan Mustafakemalpaşa Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelere ilk mürüvvet heyecanını yaşatacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek şölende, 1-9 yaş arasındaki 33 çocuk, Toplu Sünnet Töreni ile erkekliğe ilk adımlarını atacak.

29 Ekim Perşembe günü saat 12.00’da Belediye Düğün Salonu’ndaki sünnet merasiminde, sağlık kontrollerinden geçen çocuklar için şehir turu, eğlence, hediye dağıtımları ve yemek ikramı yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sünnetin hem dinin bir şiarı hem de sağlık açısından gerekliliğine vurgu yaparak, organizasyonla çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini söyledi.

Sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan sünnet şölenini kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Kurtulan; ” Bugüne kadar çocukları için  bu vecibeyi yapacak imkan ve zaman bulamamış ailelerimize yardımcı olmak hedefindeyiz. Tüm Mustafakemalpaşalıları bu özel güne katılarak, çocuklarımıza manevi destek vermeye davet ediyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…