Home EKONOMİ OSMANGAZİ BELEDİYESPOR DOLU DİZGİN

OSMANGAZİ BELEDİYESPOR DOLU DİZGİN

- Guncellenme Tarihi: 26 Ekim 2015 11:01
2 min read
OSMANGAZİ BELEDİYESPOR DOLU DİZGİN için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son saniyelerine kadar büyük çekişmeye sahne olan maçta Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü 64-60 yendi.

OSMANGAZI (2)

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Osmangazi Belediyespor Basketbol Takımı, ligin ikinci maçında kendi sahasında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü ağırladı. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü oldu. Oyunun başlamasıyla birlikte Gaziantep ekibi hücumda arka arkaya sayılar buldu. İlerleyen dakikalarda oyunu dengeleyen Osmangazi Belediyespor, skoru 8-8 yaparak beraberliği yakaladı. Bu skor aynı zamanda ilk periyodun da sonucu oldu. İkinci periyotta daha üstün bir oyun ortaya koyan taraf Osmangazi Belediyespor oldu. Hem hücumda hem de savunmada rakibine göre daha iyi bir performans sergileyen Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı, devre arasına 5 sayı farkla 30-25 önde girdi.

 

Üçüncü periyotta Osmangazi Belediyespor farkı daha da açtı ve son periyoda 14 sayı farkla 50-36 girdi. Dördüncü periyotta Osmangazi Belediyespor’dan iki oyuncunun 5 faul yaparak oyun dışında kalmasının ardından oyundaki üstünlük Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’ne geçti. Gaziantep ekibi arka arkaya bulduğu sayılarla farkı 2 sayıya kadar indirse de Osmangazi Belediyespor, son saniyelerde attığı basketlerle karşılaşmayı 64-60 kazanmayı başardı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…