Home EKONOMİ DOSAB’LI İŞ ADAMLARINA DİKSİYON EĞİTİMİ

DOSAB’LI İŞ ADAMLARINA DİKSİYON EĞİTİMİ

- Guncellenme Tarihi: 22 Ekim 2015 11:50
2 min read
DOSAB’LI İŞ ADAMLARINA DİKSİYON EĞİTİMİ için yorumlar kapalı
0

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) ile İzgören Akademi işbirliğiyle Kültür Günleri kapsamında‘Diksiyon ve Hitabet’ konulu seminer düzenlendi.

DOSABSİAD (1)DOSABSİAD Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve diksiyon ve hitabet uzmanı Veysel Sami Berikan tarafından verilenseminere Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, yöneticileri ve çok sayıda çalışan katıldı.

Seminerin açılışında konuşan DOSABSİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Öztürk, Kültür Günleri kapsamında gerçekleştirdikleri eğitimlere bir yenisini ekledikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Toplumsal yaşamda her gün gerek iş ortamında gerek özel yaşantımızda pek çok kişiyle iletişim halindeyiz. Bu iletişimin büyük bir bölümünü de sözlü olarak gerçekleştiriyoruz. Bu aşamada ifade etmek istediklerimizi doğru bir şekilde anlatabilmek ve kelimelerin doğru kullanımında düzgün konuşmanın cümle içindeki vurguların doğru yapılabilmesinin önemi ortaya çıkıyor. Bu açıdan bugünkü seminerimiz çok önemli” ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün konuşmasının ardından İzgören Akademi Eğitmeni Veysel Sami Berikan diksiyon,diksiyonun temel kuralları, topluluk ve şahıs karşısında konuşurken dikkat edilmesi gerekenler, diyafram ve soluğun konuşma için etkin duruma getirilmesi, beden dilinin doğru kullanımı gibi konularda eğitim verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…