Home EKONOMİ SİMFER YENİ ÜRÜNLERİNİ BURSA’YA TANITTI

SİMFER YENİ ÜRÜNLERİNİ BURSA’YA TANITTI

- Guncellenme Tarihi: 14 Ekim 2015 11:13
6 min read
SİMFER YENİ ÜRÜNLERİNİ BURSA’YA TANITTI için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın alanında uzman firmalarından Tatlıdil Pazarlama A.Ş. Sheraton Hotel’de gerçekleştirdiği lansman toplantısıyla Simfer ile olan yeni ortaklığını ve markanın yeni ürünlerini tanıttı.

SİMFER (4)

Sektöründe 35 yıllık tecrübesi ile Bursa’nın saygın firmalarından olan Tatlıdil Pazarlama A.Ş., bugüne kadar ulusal ve uluslararası markalarla hayata geçirdiği iş ortaklığı zincirine Simfer’i de ekledi. Markanın ısıtıcı ve soğutucu grubunda Güney Marmara Bölge Distribütörü olarak faaliyet göstereceği ortaklığı Tatlıdil Pazarlama A.Ş., Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Remzi Topuk ve iş dünyasının pek çok saygın isimlerinin katılımıyla gerçekleştirdiği lansman toplantısında kamuoyuna duyurdu.

Markanın yeni ürünlerinin de tanıtıldığı lansman toplantısının açılış konuşmasını yapan Tatlıdil Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özçırak, “1980 yılında İzmir’de pazarlama hayatına başladığımız ve 1989 yılında Ulu Şehir Bursa’da Tatlıdil Pazarlama şirketini kurarak, gerek kentimizin gerekse de birbirimize güç verdiğimiz ortaklarımızın desteği ile bugünlere geldik. Yeni işbirlikleri ile yarınlara daha güçlü ulaşacağımıza inandığımız bu yolda, dünyanın 137 ülkesine ihracat yapan Simfer gibi önemli bir ulusal markanın Güney Marmara Distribütörü olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı işbirliğiyle ısıtıcı ve soğutucu grubunda Simfer’i; Bursa başta olmak üzere; Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova’da temsil edeceğiz” dedi.

SİMFER (6)

ERTAN BOĞA: “SİMFER’İ  GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ VE KARARLI ADIMLARLA TAŞIYACAĞIZ”

1977 yılında başladıkları üretim hayatında bugün 137 ülkeye gerçekleştirdikleri ihracat ile Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yerini aldıklarına vurgulayan Simfer A.Ş. Türkiye Satış Direktörü Ertan Boğa, “Simfer, bugün  Kayseri’de bulunan 3 fabrikası, bin 800 çalışanı, yurt geneline yayılmış 250 servis ağı ile ülkemizde 2 binden fazla satış noktasında tüketicilerine hizmet vermektedir. Yurt dışında bulunan 3  ofisimiz, Avrupa başta olmak üzere Balkanlar, Türki Cumhuriyetleri,  Afrika ve Ortadoğu’nun tamamı, Körfez ülkeleri ve Güney Amerika olmak üzere 137 ülkeye ihracat yaparak; sektörümüzün önemli aktörlerinden biri haline geldik” diye konuştu. Simfer’in arge yatırımları sonucunda hayatı kolaylaştıracak yeni ürünleri ile sektöründe her zaman emin adımlarla ilerleyeceğinin altını çizen Ertan Boğa, “Simfer yaptığı yatırımlar, güçlü  arge çalışmaları ve  sahip olduğu patentler  ile  Avrupa standartlarında gerçekleştirdiği kaliteli üretimin ve   tüketicilerin hayatını kolaylaştıran  ürünlerin üretimine ara vermeden devam etmektedir” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu bağlamda değerli Simfer kullanıcılarımızın ve iş ortaklarımızın bizlere uzattığı dostluk eli, sahadan aldığımız pozitif güç ve geliştireceğimiz yeni işbirlikleri ile  Simfer’i  geleceğe daha güçlü ve kararlı adımlarla taşıyacağımıza inanıyoruz.”

Ülkenin sıkıntıya girdiği kritik zamanlarda ekonominin kalkınmasında en büyük etkenin şirketlerin birbirleriyle yaptıkları işbirlikleri olduğunu belirten BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Tatlıdil Pazarlama A.Ş. ve Simfer A.Ş.’nin bu noktada verilecek en güzel örneklerden biri olduğunu ifade ederek, ortaklığın kendileri ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…