Home GÜNCEL MHP BURSA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU’NA YÜKLENDİ

MHP BURSA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU’NA YÜKLENDİ

- Guncellenme Tarihi: 8 Ekim 2015 12:48
6 min read
MHP BURSA ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU’NA YÜKLENDİ için yorumlar kapalı
0

MHP Bursa İl Teşkilatı, Gönlüferah Otel’de düzenlenen basın toplantısında milletvekili adaylarını tanıttı.

Toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile İl Başkanı Yüksel Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Basın açıklamasında Genel Sekreter Büyükataman şu görüşlere yer verdi;

“Bugün Türkiye, siyasî bakımdan boşluktadır, ekonomik bakımından da büyük bir krize doğru sürüklenmektedir. AKP; ekonomiye ilişkin sözlerinin hiçbirini tutmamıştır. Vatandaşlarımız, hükümetin ekonomideki politikalarına olan güvenini kaybetmiş ve gelecekten endişe etmeye başlamıştır.”

“AKAN KANIN SORUMLUSU PKK İLE ANLAŞANLARDIR”

“AKP, Dolmabahçe mutabakatı ve beraberliğinin şerefine Kandil’deki çeteleri ülkemize sokmuştur.  Bugün ülkemizde akan kanın sorumlusu Dolmabahçe’de PKK ile anlaşma yapanlardır.  Dolmabahçe’de toplanıp İmralı canisinin on maddelik ihanet metnini yol ve müzakere haritası olarak benimseyenler bölücülüğün ve terörün aldığı mesafede pay sahibi olan sorumsuzlardır.”

“MHP İKTİDARDAN KAÇMADI”

“Bizi koalisyon kurmadı diye suçladılar. Bizim her şeye hayır dediğimizi ileri sürdüler. Tüm tekliflere kapalı durduğumuzu anlattılar. Uzlaşmaz olduğumuzu, intihar ettiğimizi, istikrarsızlığa kanat gerdiğimizi söylediler. İktidardan korktuğumuz ve kaçtığımız yalanına baş vurdular. Hazırlıksız olduğumuzu, reddiyeci tavır takındığımızı ifade ettiler.  Biz iktidardan kaçmadık, kaçmayız. Kaldı ki aksi bir tutum var oluşumuzu inkâr anlamına gelecektir.”

“AKP Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’na hükümet kurma görevi tevdi edilmeden 6 gün önce, “Bu tablodan bir hükümet çıkmazsa çözüm merci yine milletimizin ta kendisidir. Yani kimse bu noktada milletimize gitmekten çekinmesin, kaçmasın.” ifadeleri Erdoğan’a aittir.”

“DÖRT İLKEMİZ KABUL EDİLSEYDİ SORUMLULUK ÜSTLENİRDİK”

“Davutoğlu bizimle görüştüğünde kendisine 4 milli ilkemizi kabul ettiği takdirde sorumluluk üstlenmeye ve değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu söyledik.”

“Neydi bu 4 temel ilkemiz;

Hatırlayacağınız üzere; anayasa’nın ilk dört maddesine dokundurmayız dedik.

Çözüm sürecini tamamen kaldıralım, buzdolabında ise fişini çekelim dedik.

17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Sürecinin üzerine gidelim, ucu kime dokunursa dokunsun failleri adalete teslim edelim dedik.

Erdoğan anayasal sınırlarına çekilsin, parlamenter sistemle oynamasın dedik.”

“Dolmabahçe’de PKK’nın 10 maddesine evet diyenler, Ankara’da MHP’nin 4 millî ilkesine yüzünü çevirmiş, 7 Haziran seçimlerinin yenilenmesine sebep olmuştur.”

“Milliyetçi Hareket ülkenin geleceğidir. “Ülkenin Geleceğine Oy Ver” sözleriyle vatanımızın her yöresine sesimizi duyuracağız.”

“Türkiye sevdalısı olan herkesin, “Türk milleti” ortak paydasında buluşacaklarına, millî değerler etrafında kenetleneceklerine yürekten inanıyor, yüce Allah’ın, Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde, Milliyetçi Hareket’in emeğini karşılıksız bırakmayacağına tüm kalbimizle iman ediyoruz.”12141732_720406601423937_3978190414263358318_n

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…