Home GÜNCEL “24 Çok Geç” projesiyle iş dünyası yeni bir soluk alacak…

“24 Çok Geç” projesiyle iş dünyası yeni bir soluk alacak…

- Guncellenme Tarihi: 5 Eylül 2015 13:30
4 min read
“24 Çok Geç” projesiyle iş dünyası yeni bir soluk alacak… için yorumlar kapalı
0

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Gençlik Kurulu yönetimi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Samimi ve karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede, kurumlar arası işbirliği konuları ele alındı.

KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ’ın makamında gerçekleşen görüşmeye MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Aslan ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet katıldı.

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Aslan, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ ile paylaştı. Aslan, Uludağ Üniversitesi’yle (UÜ) yakın bir zaman içerisinde önemli projeler yürütmek için çalışmalara başladıklarına dikkat çekerken, KOSGEB’den bilgi anlamında destek almak istediklerini dile getirdi. Aslan, “UÜ ile ’24 Çok Geç’ temasıyla bir proje başlatacağız. Bu proje ile öğrencilerin henüz okulları bitmeden iş hayatında olmalarına olanak sağlamayı hedefliyoruz. Amacımız; öğrencilerin mezun olurken tam donanımlı bir şekilde iş dünyasına girmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

KOSGEB’in sağladığı eğitim programları ile ilgili MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri tarafından birçok talep geldiğini de sözlerine ekleyen Aslan, “Geçmişte KOSGEB tarafından üyelerimize yönelik eğitim programları düzenlendi. Bu çalışmaları tekrar hayata geçirmek istiyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

“NEREDEYSE HER SOKAKTA KOSGEB İLE KURULAN BİR ŞİRKET MEVCUTTUR.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ ise, geçmiş yıllarda MÜSİAD ile güzel işler yaptıklarını ifade etti. Akdağ, “Girişimci yetiştirme noktasında SİAD’lar ile çok verimli programlar yaptık. Bursa, girişimci ruhu olan bir şehir. Bu noktada son zamanlarda birçok şirketin açılmasına vesile olduk. Neredeyse her sokakta KOSGEB ile kurulan bir şirket mevcuttur. Bunların çoğunu da genç girişimciler oluşturuyor. Girişimci adaylarımızın başarıları bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…