Home GÜNCEL MORE ENSTİTÜ EĞİTİM YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ…

MORE ENSTİTÜ EĞİTİM YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 20 Ağustos 2015 13:06
5 min read
MORE ENSTİTÜ EĞİTİM YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ… için yorumlar kapalı
0

Kurumsal gelişime avantajlar sağlayan ve kişisel gelişimi de destekleyen eğitim hizmetlerinde güçlü bir marka olma vizyonu ile hareket eden More Enstitü 2 aylık eğitim programını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (İstihdam hizmetleri–Osgb ) tarafından aynı anda akredite edilmiş ülkemizdeki tek eğitim danışmanlık kuruluşu olan More Enstitü yeni eğitim takvimini belirledi. Eğitim programına göre More Enstitü, Teknik Eğitim, Kariyer ve Gelişimi Eğitimi ve Mesleki Uzmanlık Eğitimi kategorilerinde olmak üzere çok çeşitli konularda eğitim verecek.

Kurumların gelişimi bireylerin gelişimine bağlıdır…

Sözleşme Hukuku Esasları Eğitiminden Uygulamalı Bordro Eğitimine, İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitiminden İlkyardım Eğitici Eğitimine, Yangın Eğitiminden Yaratıcı Drama Eğitimine kadar eğitim yelpazesini çeşitlendirerek genişleten More Enstitü, önümüzdeki dönemde de gerek kurumlara gerekse de kişilere müthiş bir gelişim imkânı sağlayacak. More Enstitü’nün çok kaliteli bir eğitim verdiğini söyleyen More Enstitü Kurucu Ortağı ve Yönetim Danışmanı Dr. Oğuzhan Karagül, Kurumların gelişiminin bireylerin gelişimiyle doğru orantılı olduğunu belirtti.

Zamanın kıymetini iyi biliyoruz…

Eğitim programlarıyla yapmak istediklerini de özetleyen Karagül şunları söyledi: “Eğitimlerle yapmak istediğimiz şey süreçleri yöneten kişilerin vasıflarını geliştirmek. Sorunlar daha oluşmadan onları çözebilecek kalitede bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğitime harcanan para boş bir yatırım değildir karşılığını misli ile alırsınız. Vasıflarıyla birlikte kişilerin bireysel kazanımlarını da geliştirip bunu totalde kurumun kazanımına çevirmeyi hedefliyoruz. Çalıştığımız kurumların idari bölümlerindeki kişilere yılda minumum 20 saatten başlayan eğitimler veriyoruz. Bizler işyerlerinde zamanın ne kadar kıymetli olduğunu iyi biliyoruz. O sebeple bize teslim edilen eğitim saatlerini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.Bizdeki 1 saatlik eğitimlerin kalitesi klasik eğitim yöntemlerine kıyasla 10 kat daha etkilidir. .”

Şirket içi eğitim sürecinin firmalar için hayati olduğunu vurgulayan Karagül sözlerini şöyle noktaladı: “Şirket içi eğitim prosesi bize göre üretim planlanması ve gerçekleştirilmesi kadar önemlidir ve önemsenmelidir. Eğitim programları da profesyoneller ile yapılmalıdır. Bizler çalıştığımız kurumla toplantılar yapıp ihtiyaçlar doğrultusunda bu eğitim programlarını belirliyoruz. Hangi eğitimin hangi aralıklarla kimlere verileceği konusunu oldukça önemsiyor ve dönemsel olarak bu programları oluşturup uyguluyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…