
MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Siirt’te şehit olan Jandarma Er Bahadır Aydın’ın baba evine taziye ziyaretine gitti.
8 şehitten birinin acısı Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde oturan Aydın ailesinin evine düştü.
Eşi, küçük oğlunu doktora götürdüğü bir anda oğlunun şehit olduğu haberini alan baba yıkıldı. Askerler, sağlık ekipleri ve komşularının desteğiyle ayakta güçlükle duran baba korktuğunun başına geldiğini söyledi.
Oğlunun görev yaptığı yerden dolayı bir türlü rahat uyuyamadığını söyleyen baba Muhsin Aydın, oğlunun ise büyük bir gururla kendisini rahatlattığını ve rahat uyumasını söylediğini ifade etti.
Evde taziyeleri kabul eden babaya bir destek de MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu’dan geldi. Şehit evinde siyasi açıklamalar yapmaktan kaçınan Topçu, şehit vatan evlatlarının yüreklerini yaktığını, bu acının bir an önce bitmesi gerektiğini, MGK’nın toplanması ve gerekli görülen yerlerde sıkıyönetim tedbirlerinin uygulanmasının zaruri olduğunu söyledi.
Terhisine 2 ay kala şehit düşen Bahadır Aydın, üniversite mezunuydu.