Home GÜNCEL ZEYTİNDALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI!

ZEYTİNDALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI!

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2015 12:58
3 min read
ZEYTİNDALI EKİBİ, KİLOMETRELERCE ALANI TERTEMİZ YAPTI! için yorumlar kapalı
0

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Zeytindalı Projesi ile Türkiye ve dünyaya örnek olmaya ve övgü almaya devam ediyor. Temizlik seferberliğini  aralıksız sürdüren Zeytindalı ekibi, Yalıçiftlik ve Ketendere Sahili’nde kilometrelerce alanı temizledi.

zeytindalı

Mudanya’daki tüm mahalleleri temizlemeyi amaçlayan ve bu güne kadar onlarca mahalleyi köşe bucak temizleyen Zeydindalı ekibi, mahalle meydanlarının deterjanla yıkanması, camiler ve şadırvanların temizlenmesi, köy kahvesi, sağlık ocağı, çocuk parkı, umumi tuvaleler, misafirhaneler ve muhtarlık binalarının yanı sıra sahilleri de temizlemeye başladı. Bu güne kadar binlerce Mudanya’lının yardımına koşan Zeytindalı Proje ekibi, yine işbaşındaydı.

Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki muhtarlık binası, camii, şadırvan, gasilhane, çocuk parkı, sağlık ocağı, umumi tuvaletler, misafirhane ve çevre temizliği yapan Zeytindalı ekibi, Ketendere sahiline kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik yol ve yaklaşık 1 kilometrelik sahil şeridini, büyük bir titizlikle temizledi. Yapılan temizlik çalışmaları ile görenleri hayrete düşüren ve “Bu güne kadar böyle temizlik görmedik” dedirten Zeytindalı Proje ekibi, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına karşın, bu güne kadar herhangi bir çalışmanın yürütülmediği Yalıçiftlik ve Ketendere Sahili’ni temizleyerek, yaklaşık 140 çuval çöp topladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimizin yanı sıra, Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar hizmet götürüldüğünü vurgulayarak, “Zeytindalı Proje ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Zeytindalı ekibimiz, cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, cenaze işlemlerinin yapıldığı yerler, mahalle kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil mahalleri bucak bucak gezerek, temizlik ve düzenlemeleri büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştiriyor. Mudanyamızın tüm mahallelerini temizlemeyi hedefleyen Zeytindalı ekibi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Sunay Akın Eczacılık Kültürü Müzesi’ni Başkan Özdemir’e Anlattı

Nilüfer’de açılacak Eczacılık Kültürü Müzesi’nin küratörlüğünü üstlenen şair, yazar ve tiy…