Home GÜNCEL Altıparmak’ta otopark sorununa son

Altıparmak’ta otopark sorununa son

- Guncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2015 10:51
3 min read
Altıparmak’ta otopark sorununa son için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin en yoğun yaşandığı Altıparmak bölgesine inşa edilen Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nın inşaatı tamamlandı.

Osmangazi’nin en büyük otoparkı olan Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nın hizmete açılmasıyla birlikte bölgedeki otopark sorunu ortadan kalkacak. Osmangazi Belediyesi’nin Altıparmak’ta inşa ettiği Aktarhüssam Katlı Otoparkı, Bursa’nın kanayan yarası haline gelen otopark sıkıntısına merhem olacak. Toplam 11 bin 551 metrekare alana 2 katı yeraltında olmak üzere 8 katlı olarak inşa edilen 347 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale geldi. Altıparmak civarındaki trafik sıkışıklığı ve park sorununa çözüm olacak olan otopark, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle birlikte Bursalıların hizmetine sunulacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, trafik sorununa kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde hedeflediğimiz 5 yılda 5 otopark projesini, 5 yılda 10 otoparka çıkardık. İnşa ettiğimiz otoparklar ile Osmangazi’nin mevcut otopark alanına ise 1200 araçlık destek sağladık. Şimdi de 347 araçlık Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nı ilçemize ve kentimize kazandırıyoruz. 2 milyon 563 bin TL kamulaştırma bedeli ödeyerek inşa ettiğimiz otoparkımızda çalışmalar sona erdi. Aktarhüssan Katlı Otoparkı’nı önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz törenle hizmete açacağız. Altıparmaktaki trafik ve otopark sorununun çözümüne önemli bir katkı sağlayacak Aktarhüssam Katlı Otoparkı şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bakanlık İlk Kez Çocuk Zirvesi Düzenleyecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler…