Home GÜNCEL BALKANTÜRKSİAD’dan teröre kınama!

BALKANTÜRKSİAD’dan teröre kınama!

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2015 12:55
3 min read
BALKANTÜRKSİAD’dan teröre kınama! için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, “Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan,birlik, beraberlik ve ülkemizin huzuruna yönelik düzenlenen terör saldırılarının her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

Her gün gelen şehit haberleri karşısında Türk milletinin sabrının sınandığını belirten Onur, 78 milyonun kardeşliğine yönelik yapılan saldırıların amacına ulaşmasına asla müsaade edilmeyeceğini söyledi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur’un açıklaması şöyle;

“Suruç’ta vatandaşlarımızın öldürülmesiyle başlayan, daha sonra askerlerimize, polislerimize ve güvenlik güçlerimize karşı yapılan saldırıların acısını derinden hissediyor ve paylaşıyoruz.

Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan,birlik, beraberlik ve ülkemizin huzuruna yönelik düzenlenen terör saldırılarının her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz.

Her gün gelen şehit haberleri karşısında Türk milletinin sabrı sınanmaktadır. Türk Milletinin ve Devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya ve sabrı ölçmeye kalkışan hainlere Devletimiz ve Milletimiz bütün kurumlarıyla hadlerini bildirmektedir ve bundan sonra da aynı kararlılıkla bildirecektir.

Ülkemizin huzuru ve istikrarına, demokrasimize, 78 milyonun kardeşliğine yönelik yapılan saldırıların amacına ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz.Bu terör girişimlerini boşa çıkarmak, ortak tavır almak ve sağduyumuzu korumak hepimizin görevidir.

İnsanlık dışı bu saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, son dönemde artan menfur terör olayları neticesinde şehadet mertebesine ulaşan askerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…