Home GÜNCEL BTTDD Bursa şubesi başkanı Köse MÜSİAD’ı ziyaret etti

BTTDD Bursa şubesi başkanı Köse MÜSİAD’ı ziyaret etti

- Guncellenme Tarihi: 10 Ağustos 2015 09:48
3 min read
BTTDD Bursa şubesi başkanı Köse MÜSİAD’ı ziyaret etti için yorumlar kapalı
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (MÜSİAD) ziyaret gerçekleştirdi.

MÜSİAD Başkanı Mustafa Gürses ve MÜSİAD üyelerini 16 Ağustos’ta Gündoğdu Mesire Alanı’nda düzenleyecekleri 17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Festivali’ne davet eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Festivalimize tüm Bursa halkı davetlidir. Bu yılda renkli bir organizasyona imza atacağız. 13 boyda yağlı güreş şampiyonası gerçekleştireceğiz. Bu büyük etkinliğe Türkiye ve Balkan ülkelerinden birçok sporcu katılacak. Yağlı güreş bizim ata sporumuz. Bu noktada bu sporu sahiplenip gelecek nesillere aktarmalıyız. Festivali taşıdığımız nokta gurur verici” dedi.

unnamed (61)

MÜSİAD Başkanı Gürses’in BTTDD’nin 1974yılında kurulan Bursa Şubesi’nin ilk üyelerinden olduğuna dikkat çeken Başkan Köse, sözlerini şöyle devam etti: “Biz kendilerinden çok istifade ettik. STK’larda görev yapmak, şahsımızdan ziyade topluma kattığımız değerlerden dolayı çok anlamlı. MÜSİAD Bursa Şubesi, kentimizdeki en köklü STK’lar arasında yer alıyor. MÜSİAD ekonomik büyüklüğü ve manevi değerlere sahip çıkmasıyla diğer sanayici ve iş adamları derneklerinden farklı bir duruşu, farklı bir bereketi var.”

GÜRSES: BTTDD’Lİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Başkanı Mustafa Gürses,  ise BTTDD’yi çok önemsediklerini dile getirerek, “Balkan ülkeleriyle ilişkileri artırmak için düzenlenen organizasyonları ilgiyle takip ediyoruz. BTTDD şu ana kadar çok anlamlı organizasyonlar gerçekleştirdi. BTTDD kuruluşundan bu yana Batı Trakya kökenlilere büyük hizmetlerde bulundu. Bursa’nın ismini yukarılara çıkaracak tüm organizasyonlara maddi ve manevi destek vermeye hazırız. Biz de BTTDD’li olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…