Home GÜNCEL TÜMSİAD, 22-25 EKİM’DEKİ TÜMEXPO 2015’E HAZIRLANIYOR…

TÜMSİAD, 22-25 EKİM’DEKİ TÜMEXPO 2015’E HAZIRLANIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2015 12:00
3 min read
TÜMSİAD, 22-25 EKİM’DEKİ TÜMEXPO 2015’E HAZIRLANIYOR… için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek TÜMEXPO 2015 Fuarına hazırlanıyor.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun himayelerinde, TÜMSİAD Genel Merkezi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan TÜMEXPO 2015 Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Uluslararası KOBİ Şurası, ALLINTECH 2015 Fuarı ve WHS Zirvesi’nin üyelerin tanıtımı ve bilgi paylaşımı açısından çok faydalı olacağını söyledi.

TÜMEXPO 2015 Fuarı ve diğer organizasyonlara Bursa’daki TÜMSİAD üyelerinin yoğun katılım sağlayacağına inandıklarını ve ön taleplerin de bu düşüncelerini destekler mahiyette olduğunu ifade eden Arslan, “Bursa’daki firmalarımız ve TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri, bu fuarda katılım oranıyla diğer şubelere göre gövde gösterisi yapacak. Üyelerimizden fuara katılım konusunda aldığımız ilk izlenimler de bu yönde. Bizler, yılda bir kez yapılan ve tüm TÜMSİAD üyelerinin yanı sıra çok sayıda yabancı katılımcının iştirakiyle yapılacak fuarımızı önemsiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Bilindiği gibi fuarlar, önemli işbirliklerine imza atılan ortamlardır. Nice büyük ortaklıklar bu fuarlar sayesinde sağlanabiliyor. Özellikle de yeni pazarlara ulaşma ve müşteri hacminin genişletilmesi için bu fuarı oldukça önemsiyoruz. Umarım beklentilerimiz ile gerçekleşen aynı doğrultuda olur” dedi.

Bu yıl 22-25 Ekim tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan TÜMEXPO 2015 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…