Home GÜNCEL BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “ZEYTİNDALI PROJEMİZLE BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIK!”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “ZEYTİNDALI PROJEMİZLE BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIK!”

- Guncellenme Tarihi: 7 Ağustos 2015 14:31
7 min read
BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “ZEYTİNDALI PROJEMİZLE BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIK!” için yorumlar kapalı
0

“Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” diyerek, Türkiye’de bir benzeri daha olmayan “Zeytindalı Projesi”ni hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Zeytindalı Projesi” ile yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede, ihtiyaç sahibi binlerce Mudanyalı hemşehrimize ulaşıldığını vurguladı.

Gerçekleştirdiği çok sayıda projeyle Türkiye ve dünyaya örnek olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği önemli projelerden biri olan ve 4 ay önce hayata geçirdiği “Zeytindalı Projesi” ile, binlerce kişiye ulaşmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İhtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimizin yanı sıra, Mudanya’nın en uzak mahallesine kadar hizmet götürüldüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde 13 mahallemizin tüm genel temizliği yapıldı. Cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, cenaze işlemlerinin yapıldığı yerler, mahalle kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil mahalleri bucak bucak gezen Zeytindalı ekibimiz, buradaki tüm temizlik ve düzenlemeleri büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştirdi. Mudanyamızın tüm mahallelerini temizlemeyi hedefleyen Zeytindalı ekibi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor” diye konuştu.

“İHTİYAÇ SAHİBİ BİNLERCE KİŞİYE DOKUNDUK!”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı Projesi” ile, yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede binlerce ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrimize ulaşıldığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, hemşire, sağlık personeli ve yardımcı personel dahil 22 kişi, 5 araç ve 1 ambulansla hizmet veren Zeytindalı Proje ekibinin yaklaşık 4 aylık sürede, Mudanya merkez ve Mudanya’ya bağlı olan 47 mahalledeki ihtiyaç sahibi 2000’in üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdiğini vurguladı. Başkan Türkyılmaz, 75 kişiye her ay düzenli olarak hasta nakil aracıyla nakil hizmeti verildiğini, yine her ay 80 kişiye enjeksiyon, pansuman ve tansiyon ölçümü hizmeti verildiğini ifade etti. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi 40’a yakın Mudanyalı hemşehrimizin perdesinin yakınmasından, halılarının temizliğine kadar her türlü temizliğin yapıldığını belirten Başkan Türkyılmaz, her ay düzenli olarak bay ve bayan olmak üzere toplam 60 kişiye saç-sakal tıraşı ve kuaför hizmeti verildiğini, ihtiyaç sahibi 20 kişiye buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi elektrikli ev aletleri temin edildiğini, yüzlerce kişiye ev eşyası ve giysi verildiğini, 10 kişiye de tekerlekli sandalye verildiğini ifade etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, Ramazan Ayı boyunca yine Zeytindalı Proje ekibi tarafından her mahallede 1 ihtiyaç sahibi aile ziyaret edilerek sıcak yemek ve erzak yardımı yapıldığını, Güzelyalı ve Mudanya’da kurulan iftar çadırında her gün 1000 kişiye iftar verildiğini, Ramazan ayında ve öncesinde 1320 kişiye erzak yardımı yapıldığını söyledi.

Başkan Türkyılmaz, ayrıca, Mudanya’da Cuma günleri kurulan semt pazarı girişinde Zeytindalı Proje ekibinin Ramazan ayı ve sonrasında da devam eden tansiyon ve şeker ölçümü hizmetinin de gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

“KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK”

Başkan Türkyılmaz, proje kapsamında ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimize ulaşmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, “Zeytindalı Projemiz sayesinde, kimse kimsesiz kalmayacak. Projede mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, Kent Konseyi Mahalle temsilcileri ve tüm vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Projede görev alan yardımcı personelimiz de, güler yüzü ve şefkatli yaklaşımıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bakım hizmeti veriyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…