Home GÜNCEL Kur’an-ı Kerim öğrenen minikler serifikalarını Başkan Sargın’dan aldı

Kur’an-ı Kerim öğrenen minikler serifikalarını Başkan Sargın’dan aldı

- Guncellenme Tarihi: 5 Ağustos 2015 16:38
2 min read
Kur’an-ı Kerim öğrenen minikler serifikalarını Başkan Sargın’dan aldı için yorumlar kapalı
0

İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesi tarafından 22 Haziran – 4 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yaz Kur’an Kursları kapanış töreni gerçekleşti. Minikler Kur’an Kursu Sertifikalarını Başkan Sargın’ın elinden aldı.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursları kapanış törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlim Yayma Cemiyeti İznik Şube Başkanı Fatih Çatak ve Yönetimi, Ak Parti İznik Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İlim Yayma Cemiyeti İznik Şube Başkanı Fatih Çatak yaptığı konuşmada ”  Kur’an-ı Kerim Kursuna katılarak başarılı olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin ailelerine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulunda bulunan ve İznik Belediye Başkanımız Osman Sargın’a yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve ilim irfan sahibi olmalarına katkı sunan hocalarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

unnamed (12)

İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesi’nin Yaz Kur’an Kursları kapanış töreni ilk olarak İstiklal Marşı okunması ile başladı. Ardından Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi konseri ve öğrencilerin yıl boyu etkinliklerinden hazırlanan video gösteriminin izlenmesi ile devam etti.

Tören tüm öğrenci ve ailelerin toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …