Home GÜNCEL Mudanya Belediyesi tretuvarları güzelleştiriyor

Mudanya Belediyesi tretuvarları güzelleştiriyor

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:30
4 min read
Mudanya Belediyesi tretuvarları güzelleştiriyor için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ana arter ve mahalle meydanlarındaki tretuvarların boya işlerini yaparak, Mudanyamızın daha hızlı hizmet alabilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ne destek oluyor.

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mudanya’daki ana arter ve mahalle meydanlarındaki tretuvarları yeşil-beyaz boyayarak, hem görüntü açısından güzelleştiriyor, hem de Mudanya’ya yakışır hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi’ne destek olmak ve Mudanyamızın daha hızlı hizmet alması amacıyla yapılan boyama çalışmaları İpar Cad. , 12 Eylül Cad., M.Kemalpaşa Cad., Bursa asfaltı Cad., Atatürk Cad., Kumyaka Cad., Halitpaşa Cad. Bordürlerinin ve Ak, İpekyayla, Aydınpınar, Altıntaş, Bademli, Balabancık, Çağrışan, Çamlık, Çekirce, Çepni, Çınarlı, Çayönü, Dede, Dere, Emirleryenicesi, Eğerce, Tirilye, Esence, Evciler, Göynüklü, Hançerli, Has, Işıklı, Kaymakoba, Kumyaka, Küçükyenice, Mesudiye, Mirzooba, Mürsel, Orhaniye, Söğütpınar, Ülkü, Yalıçiftlik, Yaman, Yaylacık, Yörükali, Yörükyenicesi mahallelerinde de yapılacak. Daha yaşanabilir bir Mudanya yaratmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan işleri bile, Mudanyalı hemşehrilerimize daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla imkanlar doğrultusunda yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Türkyılmaz, “Dünya Barış Kenti, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda, hemşehrilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, gerek mahallelerdeki yol ve tretuvar çalışmaları, gerek asfaltlama çalışmaları, gerekse spor ve park alanlarının oluşturulması için, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Belediyemizin sorumluluk alanında olmayan ana arterlerdeki eksiklikleri de, imkanlarımız doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya’da yaşamalarını istiyoruz ve ekiplerimizle birlikte büyük bir özveriyle çalışıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …