Home GÜNCEL Kay Kay Pistine Coşkulu Açılış

Kay Kay Pistine Coşkulu Açılış

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2015 12:50
5 min read
Kay Kay Pistine Coşkulu Açılış için yorumlar kapalı
0
KAY KAY PİSTİNE COŞKULU AÇILIŞ, USTA KAYAKÇILAR, GÖSTERİLERİ İLE YÜREK HOPLATTI.

Gemlik Belediyesi’nin Sosyal Yaşam Merkezi bahçesinde yaptığı “Skate Park” Kay Kay Pisti düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Birinci amacın her zaman çocukları mutlu etmek olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Spor Tesis yatırımlarının yanı sıra spor yapan çocuk ve gençlere yapılan desteklerin bu amaç doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi. Gemlik ve Engürücük Gençlik Merkezi açılışlarının Umurbey ve Cihatlı Gençlik Merkezleri açılışlarıyla süreceğini vurgulayan Refik Yılmaz, Gemlik gençliğine yönelik, sportif, sosyal ve kültürel yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Bursa  Büyükşehir Belediyesi ile son 4 yıl içinde yakalanan uyum ile ilçeye sağanak halinde yatırım geldiğini anımsatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, spor tesis yatırımlarının yanı sıra, alt yapı devriminin gerçekleştiğine dikkat çekti. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ayrıca, derelerin rekreasyon projeleri, Bölge Parkları, Sosyal Tesisler, Deniz Uçağı, Tarihi binaların restoresi, sahillerin yeniden yapılandırılması gibi önemli yatırımları da yaptıklarını bildiren Yılmaz, Anfi Tiyatro çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık’a teşekkür etti.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık ise, Gemlik’in her mahalle ve sokağına yönelik ciddi projeler olduğunu açıklayarak, bu projelerin sırayla yaşama geçtiğini söyledi. Projeler sırayla nakış gibi işlendiğini ifade eden Karlık, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Gemlik’e yönelik hizmet ve yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yurt dışında da önemli hizmet ve yatırımlara imza attığını hatırlatan Abdülkadir Karlık, geçtiğimiz hafta Kosova’da bin 500 çocuğun sünnet töreni organizasyonunu da buna örnek gösterdi. Karlık, Kay Kay Pistinin çocuklara ve gençlere hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Profesyonel Kay Kay Sporcularının müzikli gösterileri ile renklenen organizasyonda, okullarını takdirname ile geçen 100 öğrenciye Kay Kay ve Koruyucu ekipmanları dağıtıldı. Coşkulu tören, konfetili Kay Kay Pisti açılışı ve öğrencilerin toplu halde pistteki gösterimi ile sona erdi.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Dolu Dolu Geçecek

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlenecek etkinliklerl…