Home GÜNCEL Çiçekli Mahallesine 250 metrekare ahşap pergola

Çiçekli Mahallesine 250 metrekare ahşap pergola

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 16:38
2 min read
Çiçekli Mahallesine 250 metrekare ahşap pergola için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. İznik Belediyesi Çiçekli mahallesine 250 m² ahşap pergola kamelya yaptı.

İznik Belediye Başkanı  Osman Sargın, Çiçekli mahalle meydanına ve kıraathane önlerine 250 m² alan üzerine yapılan pergola kamelya çalışmalarını kontrol ederek, çalışmalar hakkında İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’dan bilgi aldı.

Çalışmaları inceledikten sonra Çiçekli mahalle sakinleri ile birlikte sohbet eden başkan Sargın, vatandaşların dertleri dinleyerek çözümledi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da ” Bizler İznik Belediyesi olarak bütün mahallelerimize hizmet üretmek için buradayız. İznik merkez ve taşra mahallerimize hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derbent, Bayındır, Çiçekli, Tacir, Çamoluk ve diğer mahallelerimizde değişik çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

unnamed (12)

Çiçekli mahalle sakinleri yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür etti.

Çiçekli mahalle ziyaretinde sokakta bulunan çocuklara oyuncak hediye ettikten sonra diğer mahallelerdeki çalışmalar incelemek üzere ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…