Home GÜNCEL Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Yönetmenler Kurulu 1. Toplantısı Yapıldı

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Yönetmenler Kurulu 1. Toplantısı Yapıldı

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2015 15:51
7 min read
Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Yönetmenler Kurulu 1. Toplantısı Yapıldı için yorumlar kapalı
0

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun Yönetmenler Kurulu 1. Toplantısı Bandırma Lions Kulübü ev sahipliğinde Erdek Tatlısu Kırtay Otel’de gerçekleşti.

118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni İlknur Kutucu ve 118-K Yönetim Çevresi’nde üst düzey görevlerde bulunan Lionlar’ın katıldığı toplantıda Kesim ve Bölge Başkanları, Koordinatörler ile Komite Başkanları yer aldı. 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüp başkanlarının da iştirak ettiği programda Leo kabinesi de hazır bulundu.

‘Üyelik’, ‘Üyeliğin Korunması’ ve ‘Liderlik’ konuları mercek altına alındı…

Yönetmenler Kurulu Toplantısı’nın öncesinde Lions 118-K Yönetim Çevresi’nde görev yapan Bölge ve Kesim Başkanları ile GMT ve GLT Koordinatörleri tarafından bir toplantı düzenlenerek; 2015-2016 Hizmet Dönemi’nde üyelik, üyeliğin korunması ve liderlik konularında izlenilmesi gereken yollar masaya yatırıldı.

Bölge ve Kesim Başkanları ile GMT ve GLT Koordinatörleri’nin toplantısının ardından Yönetmenler Kurulu 1. Toplantısı’nı başlatmak üzere tüm Lionlar Tatlısu Kırtay Otel Büyük Salon’da bir araya geldi.

Hawaii’den Türk Lions yapılanmasına övgüler…

Toplantının açılış konuşmasını yapan Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni İlknur Kutucu, sözlerine, geçtiğimiz ay Hawaii’de düzenlenen Konvansiyon Toplantısı’ndaki gözlemlerini paylaşarak başladı. Konvansiyon Toplantısı’nın ardından gerçekleştirilen ‘Türk Gecesi’ne de değinen Kutucu, gecenin büyük bir coşku ile gerçekleştiğini ifade etti. Türkiye’de gerçekleştirilen Lionistik faaliyetlerin Hawaii’deki yetkililer tarafından takdir gördüğünü dile getiren Kutucu, kendisini Hawaii’de yalnız bırakmayan tüm Lionlar’a teşekkür etti.

Tüm Lionlar için güzel bir dönem olmasını dileyen Kutucu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2015-2016 Hizmet Dönemi’nin güzel geçeceğinin işaretlerini şimdiden görmek bana büyük bir mutluluk veriyor. Temmuz ayı ülke genelinde okulların kapanması, adli tatil ve benzeri sebeplerden dolayı durağan geçmesine karşın bizler dönemimize hızlı bir şekilde giriş yaptık. Kulüplerimiz Temmuz ayında birçok aktivite gerçekleştirerek Lions’a değer katmak için uğraştılar.  Bu sebeplerden ötürü tüm Lion dostlarıma minnettarım.”

unnamed (10)

Gündemin dikkat çeken maddeleri: Alzheimer Hasta Konuk Evi ve Cumhuriyet Balosu…

Alzheimer Hasta Konuk Evi ve Cumhuriyet Balosu hakkında görüşlerini belirterek konuşmasını sürdüren Kutucu, “Alzheimer Hasta Konuk Evi için hızlandırılmış bir tempoda çalışmamız gerekiyor. Yardımların çoğalması adına kulüplerimize büyük görevler düşüyor. Lionlar olarak büyük önem verdiğimiz Cumhuriyet Balosu için ise şimdiden hazırlıklara başlamamız gerektiği kanaatindeyim. Cumhuriyet sözcüsünü belirleyebilmemiz için kulüplerimiz ve yöneticilerimizden gelecek önerileri bekliyorum” dedi.

Kutucu, insanlık adına hizmet eden tüm Lionlar’a 2015-2016 Hizmet Dönemi’nde başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni İlknur Kutucu’nun konuşmasının ardından tüm üst düzey Lions yöneticileri kürsüye gelerek 2015-2016 Hizmet Dönemi’nde gerçekleştirilecek ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir beyanında bulundu.

Samimi ve karşılıklı sohbet ortamında devam eden toplantı, İlknur Kutucu tarafından tüm Lionlar’a dönem rozeti takılmasıyla son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …