Home GÜNCEL Çiftçimizin yanındayız

Çiftçimizin yanındayız

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2015 09:58
3 min read
Çiftçimizin yanındayız için yorumlar kapalı
0

Gürsu Tarım Kredi Kooperatifinden çiftçiye bir destek daha. 650 ortağına yıl boyunca mazot,gübre,tohum, ilaç, tarım aletleri ile nakdi yardım ve kredi desteği sağlayan Tarım Kredi Kooperatifi bir büyük projeye daha imza attı.

Meyve ve Yeşil Sebze yetiştiriciliğinde söz sahibi olan Gürsu çiftçisinin yıl boyunca üretmiş olduğu ürünün belli bir tonajını alarak, çiftçinin en büyük dostu olduğunu bir kez daha gösterdi. Karlılık ve hizmet noktasında Türkiye ikinciliğini alan kurum, MİGROS ile işbirliğine giderek bir ilki gerçekleştirdi.

Yıllık 7 milyon liralık peşin alım gerçekleştirerek çiftçinin borçlarının ödenmesinde de, zor günlerin dostu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kooperatif Müdürü İsmail Deniz ve MİGROS yetkilileri ile birlikte alınan numuneler ve depolama tesislerinde incelemelerde bulundu. Deniz “ Kurumlar arasında varılan anlaşma ile İğdir,Ağaköy,Adaköy,Kumlukalan, Karaıgdır,Cambazlar,Hasanköy’de ortağımız durumunda olan çiftçilerimizin Şeftali,Armut,Nekdarin,yaş sebze,kabak,marul,salatalık,patlıcan,biber,karnıbahar mahsullerini alarak bu nakit sıkıntısının yaşandığı günlerde yardımcı oluyoruz.

Fiyatta bir denge unsuru oluşturarak, ürünlerin maliyetlerinin altında pazarlanmasının önüne geçiyoruz. Gürsu Ovası ürettiği ürünlerle ülke ekonomisine 200 milyon liralık bir girdi sağlandığı düşünülde, bizim çalışmamızın tarım ürünlerinin pazarlanmasındaki rolü daha iyi anlaşılacaktır.Diğer zincir marketlerlede görüşmelerimiz devam ediyor” dedi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …