Home GÜNCEL FİMAKS, İHRACAT YAPTIĞI ÜLKE SAYISINI 90’A ÇIKARTIYOR…

FİMAKS, İHRACAT YAPTIĞI ÜLKE SAYISINI 90’A ÇIKARTIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 22 Temmuz 2015 14:38
3 min read
FİMAKS, İHRACAT YAPTIĞI ÜLKE SAYISINI 90’A ÇIKARTIYOR… için yorumlar kapalı
0

Bu yıl kuruluşunun 40. yılını kutlayan Fimaks AŞ, bir yandan üretimini artırırken, diğer yandan da ihracattaki performansını ileriye taşımaya devam ediyor.

Karacabey’deki fabrikasının yanı sıra, geçtiğimiz yıl içerisinde Mustafakemalpaşa OSB’deki fabrikasında da üretime başlayan Fimaks AŞ’nin yönetici kadrosu ve çalışanları ramazan ayı içerisinde düzenlenen şirket yemeğinde bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını yapan Fimaks AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Çetin, ihracat yaptıkları ülke sayısını 75’den 90’a çıkardıklarını söyledi.

Türkiye’de ilk defa, tüm hayvan yemleme sürecini tek kişinin yapabilmesini sağlayan ‘kendi yürür yem karma makinesi’ üreterek büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin işini kolaylaştırırken, çiftçilerin problemleri için teknolojik çözümler sunan Fimaks, ihracatını 5 kıtada 90 ülkeye çıkartıyor. Düzenlenen şirket yemeğinde buluşan şirket çalışanları ve yönetim kadrosu 2015 yılının ilk yarısını değerlendirdi.

Programda konuşan Fimaks AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Çetin, 2015 yılının ilk yarısında şirket olarak hedeflerini yakaladıklarını ifade etti. Yılın ikinci yarısından da umutlu olduklarını belirten Çetin, “Fimaks AŞ olarak, 2015 yılının ilk yarısında ihracat yaptığımız ülke sayısını 75’den 90’a çıkarıyoruz. Tam olarak 5 kıtaya ihracat yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk yarı için belirlediğimiz hedefleri tutturduk. Bu hedefleri siz çalışma arkadaşlarımızın özverisi sayesinde yakaladık. Umuyorum ki, aynı özveri bize 2015 yılının ikinci yarısında da başarıyı getirecektir” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…