Home GÜNCEL BUSOB üyeleri iftarda buluştu

BUSOB üyeleri iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 13:28
2 min read
BUSOB üyeleri iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na (BESOB) bağlı bir oda olan Bursa Soğutmacılar ve Bobinajcılar Odası (BUSOB) geleneksel iftar programı düzenledi. Çekirge Caddesi üzerinde yer alan Çırağan Cafe’de gerçekleşen programa BESOB Başkan Vekili C. Yaşar Kayahan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Karaca başta olmak üzere çok sayıda oda başkanı ve üyesi katıldı.

Ramazanın bereketinin aynı sofrada paylaşıldığı iftar yemeği öncesinde konuşan Bursa Soğutmacı ve Bobinajcılar Odası Başkanı R. Hakan Ziya şunları söyledi: “Ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıyan Ramazan ayında kocaman bir aile olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazanın son günlerinde meslektaşlarımızla birlikte olmak istedik. Görevimiz boyunca çeşitli etkinlikler yaptık.

Bundan sonraki süreçte de odamız mensuplarının meslekleri ve sosyal hayatlarıyla ilgili etkinlikler yapmaya devam edeceğiz”. Düzenlenen programla iş yoğunluğunun stresini bir an olsun atma fırsatı yakalayan misafirler oldukça keyifli anlar yaşadı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…