Home GÜNCEL Lale Karabıyık Halk Evi’nde yurttaşları dinledi

Lale Karabıyık Halk Evi’nde yurttaşları dinledi

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2015 10:50
3 min read
Lale Karabıyık Halk Evi’nde yurttaşları dinledi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Milletvekili Odası’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Ayvalı Dere’nin ıslahı için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında bütçe ayırmadığını söyledi.

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan partilerin milletvekillerini Halk Evi’nde vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Lale Karabıyık da Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bursa’nın kanayan yarası haline gelen Ayvalı Dere sorununa çözüm bulmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüştüklerini kaydeden Lale Karabıyık, ıslah çalışmaları için projenin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlandığını ancak 2016 yılında bütçe ayrılmadığını açıkladı. Lale Karabıyık, “Ayvalı Dere etrafında yaşam sürüyor. Bu dere temizlenmesi gereken, ıslah edilmesi gereken bir durumda. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonuncunda projenin tamamlanmak üzere olduğunu öğrendik fakat Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ki bütçesi içerisinde böyle bir yer ayrılmamış. Biz CHP olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu sorunun çözülmesi çevre için, Bursa için, bu şehirde yaşayanlar için önemli” diye kaydetti.

Halk Evi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Milletvekili Karabıyık, Nilüfer Belediyesi’ne de TBMM’de grubu bulunan partilerin milletvekillerine oda ayırmasından dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…