Home GÜNCEL Akşemseddin Gemisi bayramın 3. günü ücretsiz

Akşemseddin Gemisi bayramın 3. günü ücretsiz

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2015 11:12
2 min read
Akşemseddin Gemisi bayramın 3. günü ücretsiz için yorumlar kapalı
0

Belediye Başkanı Osman Sargın, Ramazan Bayramının 3’ncü, yani 19 Temmuz 2015 pazar günü İznik- Orhangazi seferleri ücretsiz gerçekleşecek müjdesini verdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik – Orhangazi Seferlerinin başladığı gün Bursa Büyükşehir Belediyesi BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’a Ramazan Bayramında vatandaşlara ücretsiz yapalım önerisine destek geldi.

Ramazan Bayramına özel programı düzenleyen BURULAŞ ve BUDO yetkilileri, Ücretsiz olarak Bayramın 3’ncü günü karşılıklı üç sefer düzenleyecek. İznik- Orhangazi seferlerinin kalkış saatleri Birinci sefer; 11.30’da, İkinci sefer; 15.30’da ve Üçüncü seferin ise 19.30’da yapılacağı bildirildi. Orhangazi- İznik seferlerinin kalkış saatleri olarak Birinci Sefer; 10.00’da, İkinci sefer; 17.00’da ve Üçüncü seferin ise 18.00’da yapılacağı bildirildi.

Ramazan Bayramının 3’ncü günü ücretsiz gerçekleşecek olan Gemi Seferleri hakkında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Akşemseddin Gemi seferleri İznik Gölünün iki yakasını birbirine kavuşturmuştur. İznik ve Orhangazili vatandaşlarımız artık bayramlarda birbirlerine daha  yakın ve dostluk ve kardeşliklerini güçlendirebilir. Ramazan Bayramı nede ile Akşemseddin Gemi Seferlerini 19 Temmuz 2015 pazar günü ücretsiz yapılmıştır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ ye, BURULAŞ ve BUDO yetkililerine İznik halkına sundukları imkandan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …