Home GÜNCEL Osmangazi’de örnek beraberlik

Osmangazi’de örnek beraberlik

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2015 12:03
6 min read
Osmangazi’de örnek beraberlik için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından eski ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerine yönelik verilen iftar programları sürüyor.

Son olarak düzenlenen iftarda, birönceki dönem AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Çini’nin Yönetim Kurulu üyeleri Merinos Gönül Dostları Sofrası’nda verilen iftar yemeğine; AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Davut Gürkan, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya’nın yanı sıra eski ve yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar programına katılanlara hitap eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bu iftar programlarını, tecrübe paylaşımı yapmak, eski ve yeni teşkilat mensupları arasında bir sinerji oluşturmak amaçlı düzenlediklerini belirten Ali Yılmaz, “Belki sima olarak birbirimizi tanıyoruz ama bu sofralar sayesinde sohbetimizi ve dostluğumuzu pekiştiriyoruz. Bu iftar sofraları sayesinde ayrıca eski ve yeni dostlar biraraya geliyor, dostluklarımızı pekiştiriyoruz”

Yılmaz: Siz gibi biz de emanetçiyiz

Göreve geldiği günden beri ‘bu koltukların birer emanetçisiyiz’ söylemini her ortamda dile getirdiklerini hatırlatan Ali Yılmaz, “Bu koltuklarda geçmişte siz olduğunuz gibi şuanda biz varız ve gelecekte de bu emaneti devralacak kardeşlerimiz, arkadaşlarımız olacak. Bu  emaneti sağ salim devretmek istiyoruz” diye konuştu.

Eski ilçe başkan ve yönetimlerine yönelik düzenledikleri iftar programlarının ikincisini yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde bu kapsamda iki tane daha iftar programı düzenleyeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bizlerin, her zaman sizlerin fikirlerine ihtiyacımız var. Sizleri her zaman ilçe başkanlığımıza bekliyoruz. İlçemiz, ilçe başkanlığımız, partimiz; bizim olduğu kadar sizin de. Bu değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak, biz o kadar karlı çıkarız ve geleceğimizi daha sağlam temeller üzerine inşa ederiz. Bu akşam bizleri kırmayıp soframıza konuk olduğunuz için sizlere bir kez daha teşekkür ederiz. Unutmayın ki partimiz, siz teşkilat üyelerimiz ve bize gönül veren herkesle güçlü” dedi.

Çini: Örnek bir beraberlik sergiliyoruz

 

Bir önceki dönem AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ise, ilçe başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılmaktan ve yeni yönetimle aynı sofrada iftar yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Bu programlar sayesinde örnek bir birlik ve beraberlik sergilendiğini ifade eden Çini, bu tip toplantıların, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nca daha sık aralıklarla gerçekleştirilmesi önerisinde bulundu.

Gürkan: Daim ve bereketli sofralarınız olsun

İftar programa katılan AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Davut Gürkan da Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bu gibi toplantıların daha sık yapılması gerektiğine vurgu yapan Gürkan, “İnşallah sofralarınız daim ve bereketli olsun. Sıhhat ve afiyet yerinizde olsun inşaat” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …