Home GÜNCEL Bakan Müezzinoğlu Ayasofya’da Cuma namazı kıldı

Bakan Müezzinoğlu Ayasofya’da Cuma namazı kıldı

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2015 12:18
3 min read
Bakan Müezzinoğlu Ayasofya’da Cuma namazı kıldı için yorumlar kapalı
0

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Helikopter ile geldiği İznik’te ilk olarak Ayasofya Orhan  camiinde Cuma Namazı kıldı.Namaz çıkışı esnaf ziyareti ve bir vatandaşın dükkanının açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Müezzinoğlu’nu Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, İl Başkanı Cemalettin Torun, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve çok sayıda protokol üyeleri karşıladı.

Esnafı ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İznik ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, bir ayakkabı mağazasının da açılışını gerçekleştirip, 3 çift ayakkabı aldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İznik ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, bir ayakkabı mağazasının da açılışını gerçekleştirip, 3 çift ayakkabı aldı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından karşılanan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldı. Namazın ardından Kılıçaslan Caddesi esnafını ziyaret eden Müezzinoğlu, burada çarşı esnafı ile selamlaştı. Adem Demir, adlı işletme sahibinin yeni açtığı ayakkabı mağazası açılışına katılarak, kurdele kesen Müezzinoğlu, önce kendisine ardından Cemalettin Torun’a ve İsmet Su’ya 300 lira vererek üç çift ayakkabı satın aldı. Belediye Başkanı Osman Sargın’da Müezzinoğlu’na bir çift terlik hediye etti. Bakan Müezzinoğlu daha sonra Ak Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek 7 Haziran seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu.Ardından Bakan Müezzinoğlu Yenişehir’e geçmek üzere İznik’ten ayrıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …