Home GÜNCEL EKOÇED GRUP’ tan İftar organizasyonu iş ortakları ile iftarda buluştu!

EKOÇED GRUP’ tan İftar organizasyonu iş ortakları ile iftarda buluştu!

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2015 14:24
4 min read
EKOÇED GRUP’ tan İftar organizasyonu iş ortakları ile iftarda buluştu! için yorumlar kapalı
0

EKOÇED GRUP her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği iftar organizasyonu ile iş ortakları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Baia Otel’de düzenlenen organizasyonda EKOÇED GRUP ailesi iş ve basın dünyasından birçok ismi ağırladı. Katılımın yoğun olduğu gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcısı ve Şirketler Müdürü Nursel Kaleoğlu “Birlik ve beraberliğin, paylaşım ve yardımlaşmanın ön planda olduğu bu mübarek günlerden birinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

16 yıl önce çıktığımız yolda hep marka, kalite ve saygınlık kavramları doğrultusunda ilerlemeye gayret gösterdik diyerek EKOÇED GRUP hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Kaleoğlu, “Hem kapasitemizde hem de kurumsal yapımızda sürekli kendimizi geliştirdik. Her zaman gerçek patronların müşteriler olduğu bilinci ile hizmet alanlarımızı genişleterek siz değerli müşterilerimizin taleplerini eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yolda bizlere refakat eden çalışma arkadaşlarımıza da gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

EKOÇED GRUP yolculuğunda 5., 10. ve 15. yılını dolduran çalışanları için gecede ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni sonrasında kapanış konuşmasını yapa EKOÇED GRUP Genel Müdürü Hüseyin Ceyhan, “ Erkekler için askerlik hayatlarının çok önemli bir kesitini oluşturur ki hayatları boyunca askerlik anıları anlatıla anlatıla bitirilemez. İş hayatı içerisinde de bir iş yeri içerisinde uzun yıllar çalışması hem çocukları hem de torunları için koca bir anı defteri oluşmasına neden olur. 42 yıllık bir hizmet hayatım oldu ve bu süreç boyunca gördüm ki bir iş yerinde ne kadar eskimez eskileriniz varsa o iş yerinin kalitesi ve müşteri odaklı hizmetleri gerçekten hedeflerine ulaşıyor.” diyerek hem çalışanlarına hem de katılımcılara teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…