Home GÜNCEL Nilüfer’in sultanları Yazıcıoğulları’na emanet

Nilüfer’in sultanları Yazıcıoğulları’na emanet

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2015 10:51
3 min read
Nilüfer’in sultanları Yazıcıoğulları’na emanet için yorumlar kapalı
0

Yeni sezona kadrosunu güçlendirerek hazırlanan Nilüfer Belediyespor, antrenörlüğe, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı eski Baş Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları’nı getirdi.

Sezon bitiminin ardından antrenör arayışlarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, takımı Reşat Yazıcıoğulları’na emanet etti. Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı eski Baş Antrenörü olan Reşat Yazıcıoğulları için Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli antrenör Yazıcıoğulları, hedeflerinin Avrupa olduğunu kaydetti. Nilüfer Belediyespor’un mücadeleci bir ruha sahip olduğunu söyleyen Reşat Yazıcıoğulları, “Nilüfer Belediyespor hedefleri olan bir takım. Bu tesisleri, sporcu birikimini çok az kulüp elde ediyor ve gerçekten burada çok önemli bir potansiyel var” şeklinde konuştu.

Takımda herkese sorumluluk düştüğünün altını çizen Yazıcıoğulları, Nilüfer Belediyespor’un altyapısında oynayan sporculara da şans vereceğini açıkladı.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da önemli bir sözleşmenin altına imza attıklarını söyleyerek, “İddialı bir takım kurduk, iddialı bir hoca getirdik ve hedefimiz ligde üst sıralarda yer almak” dedi.

 Selen Kafadar da Nilüfer ailesine katıldı

Antrenörlüğe Reşat Yazıcıoğlu’nu getiren Nilüfer Belediyespor, başarılı sporcu Selen Kafadar’ı da renklerine bağladı. Geçen yıl Bursa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen 1990 doğumlu genç Voleybolcu Selen Kafadar, yeni sezonda Bursa’da kalmaktan memnun olduğunu söyledi. Kafadar, “Yeni sezonda heyecanlı maçlar bizi bekliyor. Reşat hocamız zaten kariyerinde çok başarılı biri. Onunla birlikte yeni başarılar göğüsleyeceğiz. Nilüfer ailesine katıldığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…